Home » Over mij

Hoi,

Ik zal me zelf even kort voorstellen, Ik ben Sandra geboren op 27 februari 1989 in de mooie Zaanstreek! Ik ben daar opgegroeid en ben 4 jaar geleden mijn hart achter na gegaan en ben ik samen met Mano gaan wonen in Veenendaal, een plek waar ik erg aan heb moeten wennen maar ik geniet er nu erg van. We wonen in een erg leuke nieuwbouw wijk.

Op 26 april 2013 heb ik het ultieme geluk mogen ervaren, mama worden van een knappe zoon. Bram, Bram is een vrolijk leergierig ventje wat altijd in is voor leuke dingen.

Op 14 mei 2015 ben ik voor de 2de keer mama geworden, deze keer van Joep, alleen ging bij Joep alles anders dan bij Bram, we kregen weken vol ziekenhuisopnames en onderzoeken.

Ik heb door al onze "extra zorgen" mijn leven flink moeten veranderen, van een drukke bezige bij die veel in de zorg werkte ben ik een "huismus" geworden die 24 uur per dag bezig is met de zorg voor Joep.  Ik ben ook vrijwilliger voor het Ronald mcDonald Huis Nijmegen. Ik ben hier ontzettend trots op. Voor mijn gevoel mag ik "iets" terug doen voor alle mooie en fijne gesprekken die ik heb gehad.

In mijn blog vertel ik er meer over.

Hier onder een foto van Bram en Joep credits: Mondria fotografie uit Ede.