Home » Blogs » Veilige haven

Veilige haven

Gepubliceerd op 14 maart 2018 14:19

Veilige haven,

Toen wij even geen veilig haven konden bieden waren er gelukkig mensen in onze omgeving die dat wel aan Bram konden bieden..
Het is ontzettend moeilijk om te zien als Bram moeite heeft met wat er allemaal gebeurd in een heftige periode.. zoals de hele januari maand.. een maand leven in t Ronald Mc Donald, het radboud en school.
Weg getrokken uit zijn veilige haven, ons huis.. leven tussen hoop en vrees en elke doordeweekse dag stonden een mensen klaar om Bram die veilige haven te bieden, om hem de structuur te bieden die wij even niet konden bieden. De aandacht geven waar wij soms te kort in schoten te bieden.
Het is zo fijn als je in een heftige periode weet dat Bram in goede handen is. En dat is hij op school. Hij heeft zulke geweldige juffen die hem zo goed kunnen lezen. Die onze situatie goed begrijpen en die als het nodig is de extra knuffel of aandacht aan Bram geven.. en daar.. ben ik alleen maar heel dankbaar voor.

Bram wilde na school meteen door naar het ziekenhuis, waardoor hij weinig met eigen vriendjes gespeeld heeft.. maar dat is goed want hij wou het zo...

Maar nu is hij zoo blij dat hij altijd kan spelen wanneer en met wie hij wilt.. en stiekem wil ik ook niet anders.. maar ik weet wel.. dat we die veilige haven hebben.. gewoon voor als wij in een wilde stroom zitten. En dat weten is heel fijn.

 

Liefs Sandra 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.