Home » Blogs » het is geruime tijd stil...

het is geruime tijd stil...

Gepubliceerd op 9 maart 2018 10:00

Het is hier inmiddels al geruime tijd wat stiller, tijd om de stilte te doorbreken en weer wat vaker van me te laten horen. Er is sinds de laatste blog aardig wat gebeurd.., waardoor ik even geen kracht had om te schrijven. Maar we komen weer in rustiger vaarwater dus tijd om weer wat nieuws te delen.

 

Joep heeft vanaf augustus pittige tijden gehad, meerdere operaties en heeft toen aardig moeten inleveren. In de maand januari hadden we het diepte punt. Joep was echt goed ziek. Begin januari was Joep geopereerd maar dit was helaas mis gegaan, waardoor zijn bloedbeeld volledig van slag was en hij een langere periode geen voeding mocht hebben. Gelukkig gaat het nu beter met Joep en hebben we die periode achter ons kunnen laten. Joep doet het sinds zijn laatste operatie goed!
Hij krijgt voldoende voeding binnen en groeit, bloeit en ontwikkeld zich, op een manier die wij nog niet van hem kennen. Maar wat voelt het goed om hem zo te zien! Ik zou hem altijd zo willen zien!!

 

Bram doet het heel goed, de maand januari was heel pittig voor hem maar wat heeft hij zich er goed door heen geslagen. Als een sterk mannetje sloeg hij zich overal door heen. De laatste ziekenhuis dagen braken hem op en was hij erg blij toen we na 4 weken weer lekker thuis waren. Lieve Bram had tranen van geluk toen hij Joep in de auto zag zitten.. Zo mooi om te zien! Daarna wilde bram een week bij Joep slapen.., en dat mocht, hij wou er zijn voor zn broertje en genieten van het thuis zijn!

 

Met Mano gaat het heel goed. Hij heeft ontzettend veel plezier op zijn werk en geniet ontzettend van de uitdagingen die op zijn pad komen. Wat mij ontzettend goed doet! Hij gaat echt met plezier naar zijn werk en nog vrolijker komt hij thuis, zo fijn..
Ook genieten we samen weer meer van de dingen, we gaan weer vaker uit eten en genieten nog meer van de kleine dingen!

 

Met mij gaat het ook goed! Ik heb in december de keuze gemaakt om te stoppen als gastouder, de combi van Joep en de gastkindjes.. het ging niet meer.. het kostte Joep veel energie en die had hij voor zich zelf nodig. Ook ik begon op t laatst op mn tandvlees te lopen.. de nachten wakker zijn en dan overdag voor andere kindjes zorgen.., het werd me te veel. De keuze om te stoppen heeft veel rust gegeven. En dat doet goed. Zeker in de maand januari, omdat ik de keuze gemaakt had om te stoppen heb ik me niet meer in vele bochten hoeve wringen om er toch te zijn voor de gastkindjes, ik moest er zijn voor mijn eigen kinderen en dat deed ik ook. Dat is fijn, gaf rust en deed goed. Ookal was het erg pittig!

 

Ik werk de maand maart voor het laatst als gastouder, alleen de vrijdag nog. En daarna is het klaar, het hoofdstuk afgesloten en tijd voor meer rust en meer voor mijn eigen kinderen. Het bied me rust en is echt de juiste keuze geweest. Al mis ik bepaalde kinderen wel hoor. Maar door het gastouder zijn, zijn er een aantal mooie vriendschappen ontstaan en daar ben ik ontzettend dankbaar voor!

 

Ik zie de toekomst weer positief tegemoed, we krijgen hoop ik wat meer rust, als Joep zich zo blijft ontwikkelen als hij nu doet gaat hij ons echt nog verrassen.

 

Ik ga proberen weer wat meer te bloggen! Want stiekem blijf ik het leuk vinden!

 

Tot snel

 

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Yvonne
2 jaar geleden

Wat een mooie blog Sandra. De liefde voor he gezin lees je in elke zin die je geplaatst hebt. Mooi om te lezen dat het jullie allemaal een stuk beter gaat. Wij hopen met jullie mee dat het zo mag blijven gaan en dat je nu helemaal voor je gezin gekozen hebt, eert je. Ik vind je een fantastische mamma en heb bewondering voor je hoe je zelf alle ballen in de lucht houd zo. Natuurlijk heb je er wel eens door heen gezeten, maar toch......je hebt volgehouden en bent een krachtige vrouw. Van mij een dikke knuffel voor jullie allemaal en denk ook om jezelf. 😚😚😚