Home » Blogs » Een update,

Een update,

Gepubliceerd op 25 juli 2017 15:33

Zoals vele gemerkt hebben ben ik de laatste tijd wat stiller, wat meer in mijn coconnetje gedoken, wat minder aanspreekbaar, wat minder vrolijk en sluit me een beetje af voor de "buitenwereld".. ik heb er momenteel een beetje moeite mee om vrolijk te doen, omdat ik me momenteel niet zo vrolijk voel.. en dat komt door de zorgen rondom Joep..

Zoals iedereen weet is Joep al meerdere malen geopereerd en zal er op 9 augustus nog een volgen.. en na een aantal weken/ maanden nog een operatie.. omdat het niet lekker gaat met zijn nieren, op 9 augustus gaan ze nierweefsel verwijderen in de hoop dat de nierfunctie van zijn "slechte" nier gaat verbeteren.. en na een aantal weken/ maanden gaat hij aan zijn andere nier geopereerd worden.. en gaan ze proberen het litteken weefsel in zijn slechte nier te verminderen..

Ik zie hier ontzettend tegen op en ook het nieuws dat Joep nog (minimaal) 2x geopereerd moet gaan worden is als een mokerslag bij me binnen gekomen.. want hoeveel meer moet mijn kleine mannetje nog lijden? En hoeveel meer moet hij nog doorstaan?

Nu we bijna vakantie hebben hoor ik vaak oh heerlijk even bij komen.. maar om eerlijk te zijn, ik was liever aan het werk gebleven.. puur omdat de vakantie gaat staan in het teken van de operatie.. het moet gebeuren, maar ik zie er tegen op, tegen de operatie, tegen het verblijf maar het meeste zie ik op tegen het zijn van een gebroken gezin.. even niet gezellig met zn alle op de bank hangen.. het zijn voor mij de kleine dingen die het hem doen..

Maar het allermeeste zie ik op tegen de pijn, achteruitgang en de hinder die Joep er van zal ondervinden.. gelukkig is er pijnbestrijding want pijn voor Joep is voor ons een no go!

Ik hoop dat je snapt dat ik even iets minder vrolijk, attent en vol aandacht ben, ik doe mijn best om alles in mijn hoofdje even op een rijtje te krijgen.. na de operatie ga ik weer de "goede vriendin" zijn, momenteel lukt me dat even niet, Sorry!

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Kaat Krabbelt
3 jaar geleden

Logisch dat je je zorgen maakt en er tegenop ziet. Heftig weer voor lieve Joep en jullie.
Hoop dat alles goed gaat.
Veel succes en sterkte voor jullie!

Judith
3 jaar geleden

Je hebt er alle rechten op om je terug te trekken. Oh, als ik eens over kon brengen hoeveel bewondering ik voor jou ( jullie) heb! Jullie hebben en moeten zoveel doorstaan! En dan gisteren ineens weer dat filmpje waarin hij dubbel ligt van het lachen omdat je een koe nadoet ( die inderdaad meer weg heeft van een varken). En dan nu weten dat hem weer pijn gedaan moet worden, voor zijn eigen bestwil. Vind je het gek dat je dan ineens het even niet ziet zitten! We leven met jullie mee en sturen jullie alle liefde en steun die mogelijk is. ???

Esther
3 jaar geleden

Dat snapt toch iedereen!!!
Wat een zorgen...vind het zo knap hoe jullie erover praten...en natuurlijk mag je ook de andere kant van Sandra laten zien!
9 augustus brandt hier een kaarsje voor Joep, voor jullie hele gezin...ik ken jullie niet persoonlijk maar denk aan jullie hoor!!
Jullie zijn kanjers...xxx

Anne
3 jaar geleden

Ik ben trots op je dat weet je!!! Je bent de geweldigste moeder die joep (en bram) zich kunnen wensen. Ik help je er door heen voor zover ik dat kan!!! Dikke kus, love you ❤

Klasine
2 jaar geleden

Lieve Sandra! Wat goed dat je je gevoelens onder woorden brengt en deelt! Maar ik kan me niet voorstellen dat iemand een 'sorry' van jou verwacht. Heel veel sterkte de komende weken! We denken aan jullie! Knuffel voor Bram en Joep! Groetjes, Klasine