Home » Blogs » Joep 2 jaar

Joep 2 jaar

Gepubliceerd op 14 mei 2017 09:00

Joep alweer 2 jaar.. en wat voor een jaren zijn het geweest.. mooie jaren, pittige jaren maar boven al liefdevolle jaren.. we hebben geleerd wie er echt voor ons is in moeilijke tijden.. we hebben geleerd dat je van dingen en mensen afscheid moet nemen.. we hebben geleerd ultiem te genieten van mooie kleine momentjes we hebben geleerd wat onvoorwaardelijk steunen betekend we hebben bovenal geleerd om sterk te zijn, sterk voor ons zelf, sterk voor bram maar ook sterk voor Joep.. we hebben geleerd hoe we Joep moeten "lezen".. we hebben geleerd hoe ontzettend bang je kan zijn.. bang om je meest dierbare personen te verliezen.. namelijk je eigen kinderen..

We hebben heftige en spannende tijden gekend maar we hebben ook hele mooie momenten gekend..
ik ben zo blij dat ik elke dag nog voor Joep kan en mag zorgen ik ben zo blij dat hij onderdeel is van ons dagelijksleven.. ik ben zo dankbaar voor Bram, Joep en Mano..
2 jaar geleden durfde ik niet naar de toekomst te kijken.. bang om Joep kwijt te raken.. bang om gekwetst te worden.. maar het lukt me steeds beter.. ik durf steeds verder naar de toekomst te kijken en durf zelfs alweer dingen vooruit te gaan plannen..

Ik ben zo dankbaar dat ik van mijn mooie mannen mag genieten.. elke dag.. ja het is soms zwaar en ja ik klaag soms ontzettend maar ik zou dit leven voor geen goud willen missen.. ik ben veelste trots op die 3 mooie mannen van mij.. mijn steunpunten, mijn lichtpunten mijn allesjes! Ik hou gewoon van ze!

Liefs Sandra

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.