Home » Blogs » Brief aan de neonatologen

Brief aan de neonatologen

Gepubliceerd op 13 mei 2017 19:21

Lieve neonatologen..
Bedankt, niet dat voor dat u ons compleet maakte, maar bedankt dat u ons compleet gehouden hebt.. bedankt dat u en u hele team zich met man en macht hebben ingezet om het leven van ons kleine mannetje te redden om de beste versie van Joep te krijgen..
morgen twee jaar gelden stonden wij aan het begin van onze emotionele achtbaan.. morgen wordt onze Joep al weer 2 jaar maar deze mijlpaal had ik 2 jaar geleden echt niet verwacht..
we hebben heftige gesprekken gehad.. we hebben mooie gesprekken gehad.. ontzettend veel emoties in een hele heftige periode.. maar wel een periode waar we dankbaar voor zijn, dankbaar voor dat we nog compleet zijn, dankbaar voor de vele schouders die zijn aangeboden, dankbaar voor de gesprekken en dankbaar voor de humor die er ook geweest is.. maar het meest dankbaar ben ik jullie, dankbaar dat ik nog elke dag voor mijn boefje mag zorgen.. want zonder jullie weet ik zeker dat dat niet meer had gekund.. bedankt dat wij nog altijd met zn 4tjes zijn.. makkelijk is het echt niet altijd maar we genieten van elk moment.. het leven is voor mij veel tastbaarder geworden.. bedankt voor alle goede zorgen bedankt.. ik kan het niet vaak genoeg zeggen.. bedankt.. met heel mijn hart

 Liefs Sandra, 

de trotse mama van Bram en Joep


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Esther
3 jaar geleden

Ik volg je al een tijd op instagram, want ik vind jullie zo ontzettend lief, moedig, geduldig..ik wens jullie alle vier nog zoveel gelukkige jaren toen
Natuurlijk is het niet altijd "makkelijk" en erg emotioneel, moeilijk om "alles" vol te houden..maar ik weet zeker dat jullie er samen door zullen komen en er altijd voor gaan!
Heel veel respect en liefde toe gewenst!
Gefeliciteerd met Joep zijn verjaardag, een hele gezellige dag en ik wens je een mooie Moederdag xxx