Home » Blogs » Joep

Joep

Gepubliceerd op 4 mei 2017 14:27

Ik hoor je denken, goh wat is het stil op sandrablogt.nl... het zal wel goed gaan.. nou dat gaat het helaas niet.. Joep is goed ziek.. de ene antibiotica kuur na de andere mogen we in dat kleine ventje duwen.. het ene ziekenhuis bezoek na het andere, het ene telefoontje na het andere.. en het begint zo nu en dan zn tol te eisen.. joep is ontzettend moe, van het vechten tegen de ontstekingen, van het heen en weer gaan naar ziekenhuizen, van de extra onderzoeken..
overdag huilt Joep behoorlijk veel, iets wat we niet gewend van hem zijn, ik geef hem dan ook regelmatig PCM.. omdat ik simpel weg niet wil dat mijn kleine humpie pijn heeft.. daar naast is Joep ook weer flink aan het spugen.. vandaag is vrijwel alle voeding er weer uitgekomen.. het zit hem niet lekker.. en als ik in contact wil met een kinderarts krijg ik momenteel weinig gehoor..
Ja mevrouw we weten dat Joep niet lekker is en dan gaat spugen, en we weten dat hij er last van heeft.. vanochtend zei ik nog tegen een hele lieve bekende van ons dat Joep weer aan fe betere hand was.. shit! Te vroeg gejuicht..

Want daarna is joep weer een flinke stap achteruit gegaan.. en dat maakt t soms zo lastig.. het blij zijn als we denken dat t goed gaat, dat het dan eigenlijk toch helemaal nog niet zo lekker gaat..
ik hoop ontzettend dat deze kuur heel snel aanslaat en dat Mn kleine ventje heel snel gaat opknappen.. want zo ondertussen krijg ik spijt van de operatie 3 weken geleden, meneer heeft nu meer last dan voor de operatie.

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Shirley
3 jaar geleden

Heel veel sterkte meis!!

Saskia
3 jaar geleden

Lieverd wat vreselijk dat het niet zo lekker gaat met Joep. Het zal ook niet altijd meevallen. Ik hoop voor jullie dat de kuur snel aan zal slaan en jullie kleine ventje weer snel op zal knappen. Heel veel liefs en knuffels voor jullie allemaal. Liefs Saskia