Home » Blogs » Valentijnsdag

Valentijnsdag

Gepubliceerd op 14 februari 2017 08:00

Valentijnsdag, een dag vol liefde waar wij binnen ons gezinnetje eigenlijk niks aan doen, ik hou elke dag van de mensen die me dierbaar zijn en ik vind dat, het niet op een dag geuit hoeft te worden maar liever door het hele jaar heen.

 

Tuurlijk is valentijnsdag iets leuks, vooral voor de net verliefde stelletjes.. 

 

Wel vind ik dat ik vandaag mijn waardering wel een extra keertje mag uitspreken.

Ik ben ontzettend trots en blij met ons mooie gezinnetje wat op onze manier echt perfect is, ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik Mano heb mogen leren kennen en dat hij er altijd voor mij is.. Ik ben ontzettend dankbaar voor onze mooie jongens, ze hebben mijn geluk compleet gemaakt, ze hebben mij compleet gemaakt.., compleet gelukkig!!

 

Ook ben ik alle lieve vrienden en familie die dicht bij ons staat ontzettend dankbaar, het aatal opbeurende en lieve telefoontjes/appjes/berichtjes wat wij de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen zijn ontelbaar.., jullie hebben geen idee hoe veel waarde wij er aan hechten..

 

tevens wil ik alle mensen, ook die iets minder dicht bij ons staan ontzettend bedanken voor de lieve woorden, mooie teksten en lieve gebaren die wij hebben mogen ontvangen..

 

Lieve mensen, dankzij jullie is mijn wereldje wat mooier geworden, Bedankt!!

 

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.