Home » Blogs » Hoe gaat het met mij?

Hoe gaat het met mij?

Gepubliceerd op 13 februari 2017 18:30

Hoe gaat het met.. opzich een vrij belangrijke vraag die elke dag wel een keer aan je gesteld wordt.. ik zal nu uitgebreid antwoord geven over hoe het nu echt met mij gaat.

 

Ik ben gestopt met het werken bij Randstad zorg en dat heeft mij echt ontzettende rust gegeven, ik geniet veel meer van de weekenden met het gezinnetje en we doen elke week wel iets leuks.. echte gezinsmomentjes.. vorige week zondag zijn we bijvoorbeeld lekker gaan fietsen en daarna beland bij een pannekoeken restaurand waar Mano en Bram pannekoeken hebben gegeten, ik nam een heerijke salade.. gisteren zijn we lekker een tijd met een slee weg geweest, mooie herinneringen gemaakt.., en dat doet me zo goed! Ik geniet dan ook echt intens van deze momenten.

Het was een ontzettend grote stap op weg te gaan bij Randstad..., maar voorlopig is het beter zo!

In januari is bij mij ook ineens de knop omgegaan en zit ik nu aan de vooravond van mijn vierde sportweek, ik ben veel gezonder gaan eten.. en dat werpt zijn vruchten af. Ik zit momenteel op een verlies van 8,5kg! Ik ben ontzettend blij dat de knop nu goed om gegaan is en ik ga elke dinsdag en donderdag met veel plezier naar de sportschool. 

 

Ik doe in de sportschool op dinsdag Pilates en op donderdag word ik met 3 andere mensen volledig uitgedaagd om het beste uit je te halen doormiddel van een parcourtje.., twee totaal verschillende sportactiviteiten maar beide ontzettend leuk! Daarnaast wandel ik uiteraard nog en fietsen.. Je kent t vast wel een moeder zit nooit stil.

 

Ook is het eten een stuk veranders, snoepjes, koekjes, chippies en dat soort dingen komen er niet meer in..., Voor de jongens ligt er genoeg in huis.. maar ik heb er totaal geen behoefte meer aan.. en dat is goed, want sterk zijn moet overal zelfs als de verleiding dicht bij.

 

Voorlopig ben ik er nog niet kwa afvallen en gezonder worden.., maar de eerste stappen zijn gezet en daar ben ik al heel blij mee..

 

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Jodine
3 jaar geleden

Je bent een topper! Ik ben trots op je! Morgen weer samen sporten he? ?

Judith
3 jaar geleden

Wat ben jij ontzettend goed bezig! Geef je ook workshops?? Ga zo door meis, en geniet van je gezinnetje.

Marijke
3 jaar geleden

Jeetje wat ben ik nu trots op je !! En nu zelfs al 9 kilo eraf !!! Ga zo door !! ??

Marijke
3 jaar geleden

Foutje ! Er staat hieronder dat ik NU trots op je ben, streep dat maar door, ik was altijd al trots op je !!! ??