Home » Blogs » Hoe gaat het met Joep?

Hoe gaat het met Joep?

Gepubliceerd op 7 februari 2017 08:00

Hoe gaat het met Joep?

Eigenlijk kan ik daar vrij makkelijk in zijn.. Joep zit in een goede flow! Hij is vrolijk, kan zn eten goed verdragen, lijkt te groeien.. en vooral: Lijkt te genieten..

 

Helaas zijn er wel wat onderligende problemen.. Hij dipt snachts namelijk behoorlijk in zijn zuurstof gehalte in zn bloed.. Hij is hier vorige week ook opgenomen geweest in het ziekenhuis, maar daar doen ze het zelfde als wij thuis dus weer snel naar huis toe!

Hiervoor hopen we spoedig in het Radboud terecht te kunnen bij de kno, helaas staat hiervoor een wachtlijst van 6 maanden, ja u leest het goed 6!! maanden! Onze knoarts uit Ede vind dat Joep eraan geopereerd moet worden, maar het team durft Joep niet te opereren vandaar dat hij daarvoor naar Nijmegen zal gaan.

 

Ook gaat het met Joep zn niertjes niet lekker en weten we dat hij 7 April weer geopereerd moet worden, dit duurt nog even omdat ze meerdere operatiekamers nodig hebben, ik heb liever dat het meteen gebeurd.. maar we zullen moeten wachten.. Ik ben ontzettend benieuwd hoe hij het zal doen na zn operatie.. zal hij weer zo een grote terug val krijgen??

We krijgen nu regelmatig bartimeus en de fysio over de vloer, zij zien gelukkig kleine stapjes in de ontwikkeling.. het zijn kleine stapjes maar HEY! elke stap is er 1!

 

Ook gaat Joep regelmatig naar de opvang, Jiska! een ontzettend lieve vrouw, die haar hart echt op de juiste plaats heeft zitten, als Joep bij haar geweest is komt hij altijd ontzettend ontspannen terug, dit merken wij niet bij andere mensen in onze omgeving.. Wat zijn we blij dat ze op ons pad is gekomen!

Ik mag dus al met al niet klagen en doe dat ook niet!

 

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.