Home » Blogs » Het einde van een tijdperk..

Het einde van een tijdperk..

Gepubliceerd op 9 januari 2017 13:05

Het einde van een tijdperk..

Ik heb met pijn in mijn hart ontslag genomen bij randstad.. het ging niet meer.., ik kon niet meer..

De thuissituatie vraagt te veel aandacht van me waardoor ik me niet meer kan richten op het werken in de zorg.. ik ben inmiddels een maand niet geweest.., en op de een of andere manier gaf dat rust.. ookal mis ik het ontzettend.. ik kan het (nu) gewoon niet meer..

Ik heb heel veel mooie contacten opgedaan in de jaren dat ik in de zorg gewerkt heb en ik neem een paar contacten mee en een aantal laat ik achter.. het is echt heel jammer..

Mijn droombaan is mijn droom niet meer.. ik ben ontzettend dankbaar voor de mooie jaren die ik gehad heb, de dingen die ik geleerd heb en de fijne tijd bij ontzettend veel mensen..

Als je me tijdens de zwangerschap van Joep gevraagd had of ik ooit zou stoppen in de zorg had ik je voor gek verklaard.. maar wie had dit gedacht?

Ik ga m'n uniform wassen en opbergen want deze zuster gaat thuis verder zorgen en daar heb ik bij alle handelingen geen uniform bij nodig.

Liefs Sandra!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Samantha
3 jaar geleden

Pff ik weet zo wat jij bedoelt! Alleen is de zorg voor jou thuis nog intensiever!
Sterkte meid.

Ik zou liefst alles zelf willen doen bij mijn meiske maar dat kan gewoon niet ivm regels waar ik aan vast zit zolang ik thuis zit...