Home » Blogs » 2016..

2016..

Gepubliceerd op 28 december 2016 09:00

2016...

Bijna aan het eind van het jaar.. tijd om de balans op te gaan maken..
2016, een heftig een mooi en emotioneel jaar..
Een jaar vol opnames onderzoeken en controles voor Joep in het ziekenhuis, ook operaties hebben we dit jaar gehad..
Maar ook een jaar waarin we Joep zagen groeien, vrolijker worden en zich steeds wat meer ontplooien, zelfs gezien dat meneer van rug naar buik kan rollen!

Ook het jaar waarin we burgerlijker werden, we kochten een vouwwagen om met ons eigen gezinnetje op vakantie te kunnen gaan..
we gingen op vakantie naar Duitsland en naar Valkenburg aan de geul, een vakantie waar ik echt van genoten heb.. waar je je even niet hoeft te "verantwoorden" dat je kindje anders is dan andere kindjes.. wat was het fijn in de kindervallei van het Ronald mc Donald!

Ook het jaar waarin we op scholen jacht gingen voor bram, en we uitkwamen bij de beste keuze en hij daar in mei 2017 mag gaan beginnen.. kleine mannetjes worden groot.

Het jaar waarin mano z'n baan verloor en opzoek ging naar iets anders.. wat helaas nog niet gelukt is.. dus mocht je iets weten.. ?

Het jaar waarin we ons hebben moeten verdedigen, moeten vechten voor Joep maar ook het jaar waarin we ontzettend zijn verrast! Door de judomarathon onder andere.. (nog steeds geen woorden voor hoe dat allemaal voor ons voelde!!).

Het jaar waarin we Jiska leerde kennen, een hele bijzondere vrouw waar wij Joep soms kunnen brengen zodat wij kunnen genieten van andere dingen in het leven..

Het jaar waarin ik nog meer om onze vrienden ben gaan geven, het jaar waarin vriendschappen gestrand zijn, het jaar waarin ik nieuwe mensen heb mogen leren kennen..

2016, je was mooi, je wat pittig, je was heftig maar bovenal heel emotioneel.. ik heb van je genoten.,, maar nu is het bijna tijd voor 2017,
Het jaar waarin bram naar school zal gaan en 4 zal worden.. Joep zal 2 worden en zich verder gaan ontwikkelen, 2017 kom maar op.. ik ben klaar voor je, ik kan je aan en ik zal ontzettend van je gaan genieten!

Iedereen uit 2016, ik hoop jullie snel weer te zien in 2017!

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.