Home » Blogs » Zo een bijzondere dag!

Zo een bijzondere dag!

Gepubliceerd op 11 december 2016 20:51

Het gebeurd niet heel vaak, dat ik geen woorden meer heb.. dat je overspoelt raakt met emoties.. dat je alleen je gevoel kan uiten in tranen, tranen van blijdschap.

Wat was zaterdag 10 december een ontzettend mooie dag.. of eigenlijk wat was de hele week mooi.. een week lang in het teken van Joep, van onze droom, en een week lang sporten.. veel, heel veel mensen hebben zich ingezet voor onze kleine man.. en dat is bijzonder, dat is hartverwarmend..

Toen we Joep kregen dacht ik altijd "wij redden het samen wel" maar soms moet je om hulp vragen en dat om hulp vragen is moeilijk.. heel moeilijk! Na een hoge drempel, hebben we dan de hulp gevraagd, we zijn de actie voor Joep z'n snoezelkamer gestart.. en dat was pittig, want zeggen dat je het niet red.., nee dat is niet fijn.., en kan zelfs pijn doen.. want ik voelde me falen, ik moest om hulp vragen want ik kon mijn zoon, die het soms al zo moeilijk heeft niet helpen.. ik kon hem niet bieden wat hij nodig had en heeft.. en dat steekt.. dat doet pijn..

Maar na onze hulp vraag kregen wij al snel reacties.. bijzondere reacties, mooie reacties.. en vooral de reactie van Mark Swanborn van sportschool van der velde was heel bijzonder.. Mark ging samen met Aliza en Rudy een sport evenement organiseren om geld te verzamelen voor onze droom.. wauw, we waren er stil van.. niet wetende dat het een hele week zou duren en dat er zoveel bedrijven aan mee zouden werken! Ook hadden we niet durven dromen dat het geld bij elkaar zou komen en dat we nu echt plannen mogen gaan maken om de snoezelkamer te realiseren.. het is zo bijzonder, zo mooi om mensen zo hard te zien werken voor mijn kleine mannetje!

Ik ben zo ontzettend dankbaar dat er zulke bijzondere mensen bestaan, mensen met een hart van goud, die er voor een ander zijn!

Mijn woorden schieten te kort als ik mijn gevoel moet beschrijven.. maar geloof me, ik ben zo blij dat ik om hulp heb durven vragen en dat al deze bijzondere mensen ons hebben geholpen om deze droom te realiseren.. ik ben dankbaar, zo ontzettend dankbaar!

Bedankt dat jullie met z'n alle het leven van
Mijn Joep makkelijker maken! Bedankt voor jullie inzet, bedankt voor alles!

Liefs, Sandra

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Frans
3 jaar geleden

We zijn zo blij met en voor jullie! Jullie zijn zelf de grote vechters en voorbeeld voor ons allemaal. Wat jullie nog allemaal doen voor anderen naast alles wat jullie voor jullie eigen mannetjes doen, zo knap, zo warm en liefdevol. Jullie verdienen het dat nu eens iedereen iets terug mocht en kon doen voor jullie en Joep. Hopelijk snel een mooie blog van een mama met een heel blij en ontspannen ventje in zijn eigen snoezelruimte.

Bert (uit Zaandam)
3 jaar geleden

Wat een fantastisch nieuws dat de "Snoezelkamer" voor Joep nu gerealiseerd kan worden !
En wat een geweldige actie van deze Judo club om jullie bij te staan en een evenement te organiseren met zo'n geweldig eindresultaat, fijn dat er nog mensen zijn die niet alleen aan hun eigen belang denken, in deze haastige en jachtige maatschappij waarin het lijkt of een ieder zijn eigen BV-tje heeft.
Heel veel voorspoed met Joep toegewenst in zijn nieuwe "Snoezelkamer" !