Home » Blogs » Ronald mc donald huis Nijmegen!

Ronald mc donald huis Nijmegen!

Gepubliceerd op 28 november 2016 08:44

Zoals jullie weten ben ik Vrijwilliger in het Ronald mc donald huis Nijmegen.. iets wat voor mij ontzettend goed voelt.. ik vind het ontzettend leuk om me in te mogen zetten voor andere mensen die met een ziek kindje dicht bij het ziekenhuis willen zijn. 

 

Ik had gisteren mn tweede dienst en heb mn tweede maatje leren kennen.., een ontzettend leuke vrouw met 3 kindjes! een onwijs goede klik! ook mijn andere maatje is een goede klik! Een meid die wat jonger dan mij is. Maar leuk om elke 5 weken een dienst mee te draaien. Ik vind het erg leuk om me in te mogen zetten en het aanspreek punt te zijn voor de gasten binnen het huis.

 

ook had ik gisteren voor t eerst een check-in mee gemaakt.. En wat bleek dit gezin kon ik al! 

Toen Joep in december een langere periode in het radboud lag, lag de zoon van dit gezin er ook.. fijn om herkenning te hebben.., fijn om een bekende te zien.., fijn om er voor ze te zijn.. maar liever niet.., want dan gaat het met hun zoontje beter!

 

ik kan niet wachten tot mn volgende dienst! ik ben een klaar voor en zal me vol zeker weer vol passie inzetten!

 

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.