Home » Blogs » Judo marathon

Judo marathon

Gepubliceerd op 29 november 2016 10:00

De eigenaar (Mark Swanborn) van sportschool van der Velde, hoorde over onze grote droom om voor Joep een snoezelkamer te realiseren.. Toen is hij met een aantal mensen waaronder (mijn lieve zwager) Rik & Rudy gaan zitten om een plan te maken.. een plan om ons te helpen..

Waar wij in het begin niks wisten komen wij nu steeds meer te weten over de acties voor onze kleine man! En wauw.. wat gebeurd er ontzettend veel.. Mensen gaan ons herkennen door "de actie" van de sportschool. 

Een impressie van wat er gaat gebeuren:

  • Spinning Marathon
  • Budo Marathon
  • Judo marathon
  • Tombola

Iedereen die wil mag zich inschrijven voor de marathons of lootjes kopen voor de tombola. En geloof me er zijn hele mooie prijzen te winnen.

 

Judomarathon.jpg

 

 

 

Judomarathon-1.jpg

Het is ontzettend bijzonder om mee te mogen maken hoe mensen zich intzetten voor onze kleine man! Om te merken dat Joep andere mensen zo raakt waardoor ze zich zo inzetten om voor Joep een snoezelruimte te realiseren.. Wij hadden dit echt niet verwacht of durven dromen..

Wij zijn ontzettend dankbaar dit mee te mogen maken.., woorden schieten te kort om ons gevoel uit te leggen.., het raakt ons echt ontzettend.

 

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.