Home » Blogs » Dietist

Dietist

Gepubliceerd op 25 oktober 2016 08:00

Zoals ik laatst vertelde moest Joep naar de dietist om te kijken of ons idee van het nieuwe eten werkte, en JA! het werkt.. het werkt voor Joep. In een week 180 gram aangekomen.. het lijkt misschien niet veel maar dat is het voor Joep wel! 

Wij zijn zo ontzettend blij dat we ons eigen gevoel zijn gevolgd en dat we eigenwijs zijn geweest. We hebben zo een vrolijk mannetje er voor terug gekregen.

Mano en ik hadden tegen elkaar gezegd dat hoe Joep is kwa gedrag en ontwikkeling veel belangrijker is dan hoe hij groeit. 

Liever een vrolijk mannetje wat zich ontwikkeld dan een mannetje dat "snel" aankomt en niet zo in zn hum is. Dus is het extra fijn om de bevestiging te krijgen dat we het goed doen, hij groeit, hij bloeit! 

Wat een verschil met de infatrini! Achteraf gezien hadden we misschien eerder moeten starten met zn "nieuwe dieet" maar aan de andere kant.., hij is ook een aantal keer best flink ziek geweest en denk ik dat hij het toen niet aangekund zou hebben!

 

Toch heb ik wel angst voor de winter.., die van vorig jaar was drama met de vele ziekenhuis opnames... maar misschien werkt dit zo goed voor hem dat hij wat meer aan kan... LATEN WE HET HOPEN!

en als we wel een winter vol opnames te gemoed gaan.., dan is dat zo.. we gaan het merken wat de tijd ons brengt.. op dit moment zijn we alleen maar heeel trots!

om te zien hoe vrolijk Joep is;

https://www.facebook.com/sandra.kuiper.14/videos/1205322496196105/

 

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.