Home » Blogs » blended dieet..,,

blended dieet..,,

Gepubliceerd op 10 oktober 2016 17:30

Wij zijn sinds ongeveer een week gestart met het "blended dieet".. nu hoor ik je denken.., wat is dat? Nou eigenlijk is het heel simpel. het is 'gewoon' eten maar dan via de sonde..

Sinds het begin dat we met de infatrini melk zijn begonnen heb ik er geen goed gevoel bij gehad.. omdat het in mijn ogen 'chemische' calorieén zijn.. namaak om van aan te komen.. Joep is er van aangekomen.. maar niet dusdanig.. in mijn ogen.. dus wilde ik het over een andere boeg gooien en zijn we begonnen met het blended.

We geven Joep sochtens als ontbijt gewoon pap, maar dan via de sonde, en tussendoor fruit.., maar via de sonde. Eigenlijk alles wat wij eten krijgt Joep ook, maar dan via de sonde..

 

Merken we verschil? Ja zeker! Joep lacht, is veel vrolijker, ontwikkeld zich zichtbaar.. waar hij voorheen 1x per dag draaide doet hij het nu soms 8x per kwartier.. (daarna is hij wel echt kapot hoor!!) maar ja zeker verschil dus!

En dan denk ik.. is ook logisch want hij krijgt vitaminen, groenten en fruit binnen. Het is even zoeken geweest met hoe wij het zouden aanpakken want het is zeker een stap om te nemen. maar wat ben ik blij dat we dit gedaan hebben!

 

Morgen naar de dietist.., we mogen wegen en een gesprek over hoe het met Joep gaat.., ik ben heel benieuwd! ik hoop ontzettend dat hij is aangekomen en we hiermee door mogen gaan.. want het voelt zo goed! Duimen jullie mee voor een goede uitslag??

 

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Marijke
3 jaar geleden

Lieve Sandra en Mano, jullie doen het hartstikke goed !! ??