Home » Blogs » Circus cliniclowns!

Circus cliniclowns!

Gepubliceerd op 13 september 2016 09:00

Wij zijn vorige week naar Circus cliniclowns geweest, en ik moet heel eerlijk bekennen bij de gedachten was ik een beetje sceptisch, wist totaal niet wat ik kon verwachten en of het echt wat voor ons zou zijn.. Maar jeetje wat hebben wij genoten! Het was ontzettend fijn om even met zn 4en wat anders te doen, iets wat we nog nooit eerder gedaan hadden, Joep was onder de indruk van de lampen, het geluid en de aandacht, en bram vond het ook echt geweldig.. vooral het 'pratend paard' vond hij een super leuk iets! 

We hebben circus cliniclowns samen mee gemaakt met vrienden van ons; Romy & Waldo, en hun prachtige kindjes Qwin en Ravi. Qwin is ook meervoudig gehandicapt en het was ontzettend fijn om dit met hun te delen.


Ook was vriendinnetje Kim er! Een bijzonder mens met haar hart op de juiste plaats. Kim is vrijwiller bij de Cliniclowns. Ze was met de Cliniclowns in aanraking gekomen door haar prachtige dochter Elara*, Elara* is helaas veelste vroeg overleden op een leeftijd van slechts anderhalf jaar. Door dat Kim met de cliniclowns in aanraking was gekomen is zij haar verhaal gaan vertellen over de cliniclowns en is zij vrijwilliger geworden. Ze werkt nu op circus cliniclowns en is ook gevraagd voor cliniclowns college! ik ben ontzettend trots op hoe zij zich voor iedereen inzet!

 

Zoals je dus al begrijpt het was voor ons een heel fijn uitje met hele fijne mensen. Even bijkletsen, maar vooral heel veel lachen! wat heeft ons dat goed gedaan.

Als circus cliniclowns erg volgend jaar is gaan we zeker weer!

 

Liefs, Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.