Home » Blogs » afscheid

afscheid

Gepubliceerd op 12 september 2016 09:00

Wij zullen afscheid moeten nemen, van iemand die we eigenlijk helemaal niet willen missen. Maar eigenlijk zou je er wel zonder moeten kunnen.., Snap je hem nog?

 

Onze vaste kinderarts gaat weg. Wij balen daar ontzettend van. 
Onze vaste kinderarts uit de Gelderse vallei hebben wij in ons hart gesloten ze is vanaf het begin overal bij betrokken geweest en nu moeten wij ons traject zonder haar voort zetten.. want ze heeft een nieuwe baan.. Wij zijn voor haar ontzettend blij want ze gaat meer in haar eigen vakgebied werken, namelijk de Neonatologie.. maar wij zullen haar ontzettend gaan missen.

Ze is het afgelopen jaar echt een vertrouwenspersoon geworden voor mij, op het moment als ik er even door heen zat had ze een oppepper, en als we ergens tegen aan liepen had ze een oplossing.., ze kent Joep, en ze kent ons.. allemaal belangrijke facetten om een "goede band" op te bouwen met je (kinder)arts. 

Wij wensen dr. ten Hove ontzettend veel geluk met haar nieuwe uitdagingen! Ze is een vrouw met een groot hart wat zich echt inzet voor haar patienten, een verlies voor de Gelderse vallei maar een winst voor het ziekenhuis waar ze gaat werken.

 

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.