Home » Blogs » bijbloggen..

bijbloggen..

Gepubliceerd op 10 september 2016 09:00

Hoi Hoi, 

ik vond het wel weer eens tijd om even wat bij te bloggen. Even te vertellen hoe het met ons gaat en wat ons te wachten staat.

Ik begin bij Joep;
Joep heeft de afgelopen weken in een hele goede "flow" gezeten alleen is hij sinds zondag een stuk onrustiger, lijkt soms meer pijn te hebben en heeft helaas ook weer een epileptische aanval gehad.. 

Deze epileptische aanval was eigenlijk niet te verklaren, en de artsen denken dan ook dat Joep te laag zat in zijn medicatie en dat dat de trigger is geweest.., maar helemaal zeker weten we het niet.. Verder doet Joep het wel heel goed! Spugen doen we nog steeds.., de ene dag meer dan de andere dag maar dat hebben we geaccepteerd. Joep krijgt sinds enkele weken ook groente en fruit door zn sonde, hier doet hij het ontzettend goed op! Meneer weegt inmiddels meer dan 8KG!! Echt een mijlpaal. We houden ons vast aan de stapjes die hij maakt en we zijn ontzettend tevreden met de ontwikkelingen die hij doormaakt! Onze kleine kanjer!

 

Bram;
Bram heeft flinke last gehad van vlekjes over zn hele lichaam. Na een bezoekje aan de huisarts en een creme smeren wordt het gelukkig al een stuk beter en helen de wondjes van het krabben. 
Verder merk ik dat Bram een beetje angst heeft als Joep naar het ziekenhuis moet.., Bram wil dan graag mee want hij wil wel dat Joep weer thuis komt.., Kortom hij is bang voor opnames, en zeker op dagen dat Joep veel spuugt heeft hij het er vaak over.. Helaas is het de mogelijkheid dat als Joep even achteruit gaat hij weer opgenomen zal worden. Maar daar denken we liever even niet aan!

 

Mano; 
Met Mano gaat het goed! De emdr therapie heeft hem ontzettend geholpen en hij ziet de hele wereld weer wat vrolijker! Gelukkig!
Kwa werk is er helaas nog niks nieuws op zijn pad gekomen, maar hij is druk met solliciteren want hij wil zelf ook wel weer heel graag aan de bak! Ik zou het stiekem ook niet erg vinden ;-).. Ik vind Mano de allerliefste, maar 24uur per dag bij elkaar zijn, nee dat hoeft van mij niet!! 
We hopen dus ontzettend dat hij snel een nieuwe leuke uitdaging gaat krijgen waar hij zich weer voor kan inzetten!

 

Hoe gaat t met mij?

Met mij gaat t goed! Van de week flink geschrokken met de epileptische aanval, maar ik heb dat inmiddels een plekje weten te geven en kijk ik met volle vertrouwen naar de toekomst. Ik vind dat Joep het ontzettend goed doet, en dat geeft zeker hoop! 
Mijn contract bij Randstad is weer verlengd en ik mag me dus voorlopig nog lekker voor ze inzetten! Ik geniet nog steeds onwijs van het werken in de zorg, het bied me een hoop ontspanning en dat heb ik zeker nodig met alle zorgen om Joep.

Helaas spelen er bij mij ook nog wat andere dingen, waar ik niet te veel over schrijf omdat ik niet weet of dat gewaardeerd wordt.. misschien dat ik hier later meer over los laat maar voor dit moment is het goed zo!

 

Hoe gaat het met de dream or donate?
De donaties druppelen langzaam binnen, het hoeft ook niet hard te gaan, elke euro die we krijgen wordt ontzettend gewaardeerd en we vinden het heel bijzonder dat mensen willen doneren.
We hopen ontzettend om spoedig een snoezelruimte voor Joep te kunnen realiseren omdat hij daar echt baat bij heeft.. maar helaas is het potje nog niet voldoende gevuld en mag doneren nog altijd ;-)

 

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.