Home » Blogs » Uitslag nieren.

Uitslag nieren.

Gepubliceerd op 20 augustus 2016 08:00

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver, we hadden eindelijk de afspraak staan voor de ct-scan van Joep zn nieren.

Het was een afspraak waar ik echt al weken tegen op zag. Mijn gevoel zei dat Joep zn nier achteruit gegaan zou zijn..

 

En helaas is dat ook het geval, Joep zn nier is iets achteruit gegaan en hij heeft last van nierstenen.

he, domper! ookal hadden we er rekening mee gehouden!

Dat zijn nier iets achteruit gegaan is, is al flink balen, maar dat er nierstenen bij gekomen zijn is echt wel even minder, aangezien Joep niet goed pijn aan kan geven weten wij dus niet zo goed of en wanneer hij er last van heeft. En of ze snel verwijderd moeten worden, op dit moment wil de arts er niks aan doen omdat ze de operatie te ingrijpend vinden voor Joep. 

Daar zijn wij het mee eens, hij ging net zo lekker! dus voor nu vinden wij het even goed! Tenzij hij meer last gaat krijgen. 

Het is ons opgevallen dat Joep best vaak "koortsaanvallen" heeft, dus bijvoorbeeld smiddags uit het niets een paar uur lang koorts en dan zakt het weer af, of in de avond, volgens onze arts zou dat Joep zn manier van pijn uiten kunnen zijn, gewoon simpel weg omdat hij moeite heeft met het aan te geven en het lichaam wil het op een manier kenbaar maken. Wij gaan hier nu extra op letten!

 

Over 3 maanden mogen we terug komen bij de uroloog/nefroloog en dan horen we weer verder!

 

Liefs, Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.