Home » Blogs » Bijbloggen!!

Bijbloggen!!

Gepubliceerd op 27 juli 2016 12:00

Het is even stil geweest op Sandrablogt.nl dit komt omdat we erg druk zijn geweest met veschillende ziekenhuis afspraken dagopnames, werken en nieuwe plannen uitwerken.

 

Maar ik zal even beginnen bij het begin! Hoe gaat het nu met Joep?
Joep was opgenomen omdat hij ontezettend bleef afvallen, met behulp van medicatie en continu voeding gaat het een stuk beter.., tot een paar dagen geleden, meneer begint weer meer te spugen en wij vragen ons af of het medicament nog wel goed genoeg werkt.., We hebben morgen een dagopname dus dan gaan wij het zeker aankaarten! Waarom morgen weer een dagopname? Omdat Joep zn bloeddruk maar erg hoog blijft.., ondanks de medicijnen hebben ze nog niet het resultaat wat de artsen graag zouden willen zien..,  Ook verdenken de artsen dat zn nierfunctie verslechterd is en dat dat de hoge bloeddruk veroorzaakt, helaas hebben we hier nog geen zekerheid over dus kunnen wij er verder nog niet zo veel over zeggen.

 

Bram: Bram zn keel en neus amandelen zijn afgelopen vrijdag verwijderd, de eerste paar dagen heeft hij er echt flink last van gehad en nu klinkt zijn stem nog een beetje vreemd, maar we zijn ontzettend blij dat ze verwijderd zijn! Hij snurkt niet meer en hij is aanzienlijk minder snel benauwd tijdens het spelen, fietsen of rennen. Dat is ons zoveel waard!

 

Mano; Mano heeft een pittige periode achter de rug, Hij heeft vanuit het ziekenhuis hulp aangeboden gekregen om te praten over alles wat er het afgelopen jaar gebeurd is en daar is hij op in gegaan! In de hoop dat hij alles weer goed op een rijtje krijgt en weer positief naar de toekomst kan kijken, of tenminste postitiever en dat lijkt al zn vruchten af te werpen! 

Ook heeft Mano momenteel een baan, hij vervangt iemand gedurende de vakantie en hij hoopt er op deze manier weer tussen te komen! Hij vind het ontzettend fijn om weer aan het werk te zijn, om weer contacten op te doen en niet alleen maar te zorgen voor de kindjes. Hij hoopt weer meer mee te kunnen draaien binnen de maatschappij! 

 

Hoe gaat het met mij?
Met mij gaat het best goed! Ook ik heb de hulp van de Medisch kinder psycholoog aangepakt en heb morgen mijn eerste echte sessie.., en wat vind ik het spannend.., we gaan proberen de "scherpe randjes" van sommige herinneringen af te halen door "EMDR-therapie" ik vind het ontzettend moeilijk om over sommige gebeurtenissen van Joep te praten en daar gaan we aanwerken. Ook heb ik tegen de medisch psycholoog verteld dat ik in sommige mensen in mijn omgeving ontzettend teleur gesteld ben.., hier mee gaan we ook aan de slag.. Ik zie er aan de ene kant ontzettend tegen op maar aan de andere kant is het ook goed om dingen meer te gaan verwerken.

Verder ben ik ontzettend druk met het als gastouder werken en heb ik ontzettend veel ideeen die ik samen met iemand probeer te verwezelijken, hier binnenkort meer over!

 

Tot snel, 

 

Liefs, Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Judith
4 jaar geleden

Fijn te lezen dat het over het algemeen wel beter gaat. Met jou, met Mano en Bram. Goed dat jullie hulp aangeboden hebben gekregen en stoer dat jullie het ook aangepakt hebben. Alleen die kleine man, dat zorgenkindje, die zou het ook beter moeten gaan doen. Hij is wel gegroeid, dat kun je zien. Hij wordt ook wijzer, gaat meer van de wereld om hem heen merken. Jammer dat het zo moeizaam gaat met zijn bloeddruk. Toch zie ik als buitenstaander wel een stijdend lijntje en dat is positief. Teleurgesteld zijn in mensen hou je altijd, San. Op elk gebied, hij elke gebeurtenis. Onhoud altijd dat het iets zegt over die mensen, absoluut niets over jou en probeer het daar dan ook te laten, dat kan je zelf sterker maken. Jullie doen het fantastisch!! ??

Samantha
4 jaar geleden

Hoi,
Emdr, dat helpt zo goed! Heb ik ook 4 maanden lang gehad wekelijks. Helpt super, erna ben je wel gesloopt in begin.
Succes meid en mano en de boys jullie komen er wel! Knuffs

Yvonne
4 jaar geleden

Lieve Sandra, het valt allemaal niet mee en ik hoop dat je een veel aan de EMDR therapie hebt. Natuurlijk is het moeilijk om alles op tafel te gooien, maar vergeet niet....daar zijn ze voor en niets is hun vreemd. Verder kan ik je alleen maar vanaf deze afstand verbaal steunen en hoop dat er betere tijden voor jullie aan zullen breken.