Home » Blogs » Joep gelukkig weer thuis!

Joep gelukkig weer thuis!

Gepubliceerd op 10 juli 2016 21:05

Joep is sinds zaterdag weer thuis! en hoewel ik ontzettend geniet van het weer samen zijn met alle vier mn mannen vind ik het ook ontzettend spannend.., hij heeft me de laatste tijd een aantal keer flink laten schrikken en dat voel ik nog flink.. ik ben dan ook wat onzekerder geworden dan ik was.. ik slaap onrustiger.. en ja, het is weer even wennen dat we zelf weer alles moeten doen...

Maar ik doe het met ontzettend veel liefde, we zijn ontzettend blij dat we elke dag voor Joep mogen zorgen!

 

Zondag zijn we lekker met het gezin naar het zwembad geweest, Joep is het water niet in geweest maar we waren even als gezinnetje weg en wat hebben we daarvan genoten! Vooral Bram, telkens tussendoor even komen kijken bij Joep! Wat zijn ze toch gek op elkaar!

 

Ik ben blij dat we weer als gezin dingen kunnen ondernemen.

 

Liefs, Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.