Home » Blogs » Joep in het ziekenhuis..

Joep in het ziekenhuis..

Gepubliceerd op 29 juni 2016 14:41

Zoals jullie weten ligt Joep sinds afgelopen zondag ochtend weer in het ziekenhuis.. het ging gewoon niet meer.. Zoals ik al in mn vorige blog beschreef: Joep bleef maar afvallen waardoor hij het lichamelijk steeds zwaarder kreeg.

Joep ligt aan de zuurstof omdat hij steeds meer moeite kreeg met zn zuurstof goed te houden, alles kostte hem ontzettend veel energie. 

Ook bleef Joep nog steeds spugen en moest daar gewoon echt wat aan gebeuren want zoveel afvallen.., het was niet gezond meer.. 

 

Mano is zaterdag nacht de hele nacht bezig geweest en maakte mij rond 4 uur wakker met dat hij Joep niet meer vertrouwde, Joep werd niet meer rustig, kreeg koorts, als Joep een paar minuten gevoed was begon hij al met spugen en daarbij flinke diaree.. Een klein mannetje die eigenlijk geen reserves meer heeft, wat echt aan het lijden was.. dus hebben we de kinder arts gebeld en mochten we komen,.. ik ben gegaan zodat Mano nog even kon gaan slapen.. (makkelijk gezegd he).. Toen hij aangesloten was aan de monitor zagen we duidelijke dippen en is besloten om ons op te nemen.. EINDELIJK! we werden gehoord! En nee het is echt niet leuk hoor als je kleine mannetje opgenomen wordt,.. maar wat als je het zelf echt niet meer weet.., soms is het gewoon echt beter om duidelijk om hulp te vragen.., maar dat is soms zo moeilijk..

Na een paar dagen vol opserveren en controleren hebben we gisteren een goed gesprek gehad met onze kinderarts.. een heel fijn gesprek, we hebben kunnen zeggen waar wij tegen aan lopen en ze vertelde dat ze zeker geen haast hebben met Joep naar huis sturen, we willen dat hij een stijgende groei curve heeft of een langere periode niet meer spuugt.

 

Ook zijn er onderzoeken gedaan naar hoe het nu gaat met zn hartje en zn niertjes.. zn niertjes hebben het nog steeds zwaar waardoor hij een hoge bloeddruk heeft, hier zal medicatie voor gestart worden..

 

Het geeft ons rust dat Joep in goede handen is omdat wij zelf aardig moe aan het worden waren.. weken lang nachten amper slapen.. we moeten ook aan ons zelf blijven denken..

Ik houd jullie op de hoogte! maar voorlopig blijven we nog in het ziekenhuis!

 

Liefs Sandra.

 

Mocht je een kaartje willen sturen?

Het adres is;

Ziekenhuis gelderse vallei
TAV. Joep de graaf,
Boxenafdeling 40
Willy Brandtlaan 10,
6716 RP Ede


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

annemieke
4 jaar geleden

Hoi lieve manno en Sandra, wat hebben jullie veel te verduren. Ik wil toch nog een keer zeggen dat wij hier heelveel met jullie meeleven en we jullie veel sterkte moed en kracht wensen voor deze zwaard tijd. Dikke knuffel voor Joep en heelveel liefs voor jullie drietjes Xxx ik ga zeker een kaartje sturen. Kan ik toch iets betekenen