Home » Blogs » ik ben boos, verdrietig en gefrustreerd

ik ben boos, verdrietig en gefrustreerd

Gepubliceerd op 23 juni 2016 19:27

Ik ben boos, verdrietig en gefrustreerd..

Hoe kan het zijn dat we deze week 2x op de eerste hulp hebben gezeten en de ambulance over de vloer hebben gehad, omdat wij ons zorgen maken om Joep en er niks gedaan wordt..
en dat als je een regulieren afspraak heb er dan wel actie wordt ondernomen, wat als de afspraak pas over 2 weken gepland stond? Wat als ik nog een aantal keer naar huis gestuurd zou zijn?

De artsen in het ziekenhuis zeggen vaak, wat zou jij doen, jullie kennen Joep het beste.., maar lieve dokter, als ik het even niet meer weet kom ik naar jullie toe.., ook wij hebben soms hulp nodig..

Ik begon te twijfelen over me zelf, zag ik het dan verkeerd dat joep achteruit ging? Had ik het mis? Maakte ik me zorgen om niets? Nee helaas niet.., ik had gelijk.. maar helaas luisterde het ziekenhuis en de ambulancebroeders deze week niet naar ons verzoek om verder te kijken, verder te kijken dan naar wat wij konden zien.. Had ik dan bozer moeten worden om resultaat te krijgen? Ik weet het niet..

Ik weet alleen wel dat een gewicht van onder de 6kg niet gezond is voor een jongetje van 13 maanden, ook niet als hij een chromosoom afwijking heeft…

 

We zijn inmiddels een week vol extra zorgen 2 eerste hulp bezoeken, een ambulance bezoek en epileptische aanval verder en er wordt eindelijk actie ondernomen.. ik hoop oprecht dat deze actie gaat helpen.., want dit zorgt alleen maar voor extra schade in zn lichaampje.

Volgens de arts van vandaag is de epileptische aanval veroorzaakt door zn algemene gesteldheid, het is momenteel een erg zwak mannetje die weinig voedingsstoffen binnen krijgt/houdt.., en dan gaat het lichaam gek doen.

 

We hadden vandaag de controle afspraak bij de dietiste vanwege de verandering van voeding, in de hoop dat Joep gegroeid zou zijn.. maar helaas weer flink afgevallen.., het stadium van afvallen was te ver voor de dietiste en riep vrijwel direct de arts erbij, die heeft besloten om te starten met medicatie om de maag sneller te legen, wat hopelijk het spugen zal verminderen, we moeten maandag terug komen.., is Joep dan niet aangekomen dan zal de PEG-sonde verwijderd worden en zullen we een sonde in de darm krijgen.., zo dat hij dan eindelijk wel kan gaan groeien.., wat ik echt oprecht hoop.. want dat kleine hoopje mens wat in de box ligt.., zo kan het niet verder., niet voor hem en niet voor ons..

 

Wordt vervolgd…

Liefs Sandra.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Shari
4 jaar geleden

Luister naar je moeder gevoel! Als iets niet goed voelt is dat het vaak ook niet... moederinstinct!

Sterkte met jullie mannetje! Wat hebben jullie toch een hoop te voor duren

Xx shari

Yvonne
4 jaar geleden

Goh, meis....wat zwaar voor jullie en wat moet dat manneke vechten. Zou zo graag iets van je zorgen wegnemen, maar helaas ligt dat niet in mijn macht. Net zoals Shari zegt; luister naar je moedergevoel en hart. Sla desnoods een keer met je vuist op tafel en dwing hen tot acties over te gaan. Heel veel sterkte en denk er om.....jullie hebben recht op een goede en serieuze behandeling.

Judith
4 jaar geleden

Gisteravond heb ik een flinke reactie geschreven, maar die kan ik nu niet meer terugvinden, dus ik doe het maar een beetje dunnetjes over, er is vast iets misgegaan met de verbinding!
Ik schreef dat je voortaan echt wel boos mag worden, als jouw moederinstinct je zegt dat het niet goed zit. Dat "zilveren draadje" tussen jou en je kind zit er niet voor niets! Je hoeft niet altijd zo netjes te blijven als je bent opgevoed! Ik schreef ook, dat veel spirituele mensen denken dat kinderen hun eigen ouders kiezen. Joep heeft jou nodig en hij gaat jou dingen leren en heeft dat al gedaan. Nu duimen en bidden dat hij snel aan gaat sterken! Dikke knuffel voor jullie allemaal!