Home » Blogs » In gesprek over aanpassingen

In gesprek over aanpassingen

Gepubliceerd op 6 juni 2016 08:00

Afgelopen week zijn we in gesprek gegaan met de ERGO van het radboud over aanpassingen in en rond ons huis om voor Joep alles comfortabeler te maken. 

Deze gesprekken vind ik altijd erg confronterend, omdat het toch elke keer de bevestiging is dat Joep helaas niet zo gezond is als wij zouden willen, dat hij toch net afbuigt van de standaard. Ik heb het geaccepteerd hoor, het gene wat ik nu moeilijk vind is dat hij thuis nog niet het comfort kan krijgen wat hij nodig heeft, dus zijn we in gesprek met de WMO van de gemeente. Helaas gaat dit niet zo gemakkelijk als we zouden willen want overal gaat zo 6 weken heen.., de standaard wachttijd.

Gelukkig hebben we een erg fijne ergo therapeut in het Radboud, die veel voor ons klaar staat, zo zijn we met haar in gesprek gegaan over onze wensen, en zij heeft deze op papier gezet zodat wij dit door kunnen sturen naar de WMO.

Zo zouden we graag willen hebben;

een aangepaste douchestoel; Het voordeel van deze stoel is dat Joep dan kan zitten onder de douche maar dat de stoel ook als brancard in bad gebruikt kan worden, Dubbel op dus.

Manathee.jpg

 

Voor meer comfort buitenshuis willen wij graag een aangepaste kinderwagen; We hopen ontzettend deze kinderwagen te mogen krijgen, deze heeft allerlei beugeltjes en extra bescherming waardoor Joep veel beter zou kunnen zitten en we hem meer comfort kunnen bieden.

Stingray.jpg

 

Ook zijn we in overleg over een aangepaste fietskar, zodat we straks weer lekker met het gezin kunnen fietsen en een aangepaste autostoel voor als Joep niet meer in de maxicosi past..

 

We hopen Joep spoedig deze comfort te kunnen bieden zodat hij meer plezier heeft tijdens de normaalste dingen van de wereld.

 

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.