Home » Blogs » Lange ziekenhuis dag!

Lange ziekenhuis dag!

Gepubliceerd op 31 mei 2016 19:27

Vandaag hebben we een lange ziekenhuisdag gehad in het radboud..

we hadden een Onderzoek voor Joep zn nierfunctie, een na controle afspraak bij de MDL arts en een afspraak bij de ergo therapeut na aanleiding van de WMO aanvraag..

 

We begonnen met de MAG 3 Scan, dit is een scan met contrast vloeistof. om te kijken hoe de afvloei van de nieren zijn.. een spannend onderzoek. maar de uitslag was super! de nierfunctie is flink verbeterd van 80/20 verbeterd naar 41/59! een flinke verbetering dus wij zijn blij!

wel moeten we voorlopig door gaan met de antibiotica omdat de nier nog erg breed is. Maar de arts was erg blij met het resultaat dat we nu behaald hebben! We mogen over een half jaar terug komen!

 

Daarna door naar de Maag Darm Lever arts om te leren dompelen en draaien van de PEGsonde, de arts was tevreden, de PEG ziet er mooi uit, ook het draaien en dompelen ging goed! hadden we zo onder de knie, nu mogen we over 3 maanden terug komen en dan gaan we het hebben over de eventuele plaatsing van een button (wat wij graag zouden willen)

 

Daarna nog door naar de Ergo therapeut, deze hebben wij benaderd omdat wij tegen wat dingen aanliepen in de aanvraag voor de aanpassingen in huis. De ergotherapeut snapte onze problemen en had goede oplossingen paraat, we hebben met haar besproken wat wij graag zouden willen en zij gaat dit opnemen met de contact persoon van het WMO(gemeente) die de aanpassingen zullen vergoeden. We gaan uit van het beste resultaat want we hebben opzich geen hele grote wensen lijst.

 

Liefs, Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anne de rooij
4 jaar geleden

Wauw wat goed om te lezen!!

Geniet van dit goede nieuws, jullie komen er wel?