Home » Blogs » Een heel bijzonder kado

Een heel bijzonder kado

Gepubliceerd op 10 mei 2016 10:14

Gister avond kwam een zeer dierbare vriendin van ons langs; Josine.

Ik ken Josine nu ongeveer 3,5 jaar en ik heb haar leren kennen op de zwangerschapszwem van Bram en er was meteen een erg leuke klik!
Josine en ik zijn steeds wat closer geworden en wist altijd op de juiste momenten een berichtje te sturen. Zoals je begrijpt, een bijzonder persoon met hart op de juiste plaats!

Elke keer voor dat Joep geopereerd wordt komt Josine Joep een knuffel geven om hem succes te wensen en ons even een hart onder de riem te steken.

Maar gisteren avond ging het net even anders dan anders en had ze een heel bijzonder kado mee.
Josine heeft bij vrienden en familie van haar een bijdrage gevraagd om een mooi kado aan Joep te geven want wat geef je zo een kindje voor zn verjaardag? Zelfs wij vonden het uitkiezen van een kado al moeilijk, laat staan hoe het voor onze omgeving is.

 

Ze heeft samen met haar familie en vrienden een kadobon gegeven om 5 uur te kunnen snoezelen! 5!! uur! wauw! Woorden schoten te kort want wat zeg je bij zo een mooi kado! Het is zeker iets waar Joep wat aan heeft en wij mogen zelf bepalen hoe en wanneer wij de uren gebruiken.

 

Wat is snoezelen?

Snoezelen is ontspannen in een ruimte waarin voorwerpen, beelden, kleuren, geuren en geluiden de zintuigen aangenaam prikkelen.
Het woord snoezelen is een samentrekking van de woorden doezelen (wat verwijst naar de sfeer) en snuffelen (wat verwijst naar het onderzoekende element).
Snoezelen biedt een ingang om via aangename zintuiglijke prikkels contact te maken met de belevingswereld van jong en oud. Dit heeft een positief effect op hun stemming en gedrag waardoor het bijdraagt aan kwaliteit van leven.

 

Wij vinden het heel bijzonder om dit kado gekregen te hebben en zijn iedereen die er aan mee gewerkt heeft bijzonder dankbaar!

 

Liefs Mano, Sandra, Bram en Joep.

We gaan er samen van genieten!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Samantha
4 jaar geleden

Dit is een heel bijzonder cadeau, hier heeft joep heel veel aan. Hebben ze supergoed bedacht met zijn alle. Je boft maar met zo een goede vriendin.