Home » Blogs » Brief aan Bram

Brief aan Bram

Gepubliceerd op 26 april 2016 08:00

Hoi Lieve Bam Bam,

Gefeliciteerd met je verjaardag je bent alweer 3! jeetje alweer 3 jaar geleden lag je als een klein net geboren mannetje op mn buik. En wat een bijzondere rol heb jij me gegeven in het leven, de rol mama! De mooiste baan die je in het leven kan hebben, het is hard werken maar ik doe het met zo ontzettend veel liefde! 

 

Ik vind het zo mooi als je wakker wordt en je als eerste een knuffel aan me geeft en dan zegt; mogge mama, lekker slapen? en dan even een heerlijk knuffel mometje! Wat ben je toch een geweldig lief mannetje! En wat kan je al ontzettend veel! Wat verbaas ik me steeds over wat je allemaal al kan en weet! wauw! 

Je vind het geweldig als we op straat lopen dat je dan de huisnummers opnoemt waar we voorbij lopen, ik geniet net iets extra als je de 0 ziet je noemt deze rondje, de 8 vind je ook altijd erg leuk; twee rondjes mama roep je dan altijd blij! terwijl je dondersgoed weet dat het de 8 is!

 

Lieve Bram, wat ben je een geweldige lieve broer voor Joep, elke dag wil je wel met hem knuffelen en je regelt alles super goed, als we vragen of Joep iets mag dan weet je dondersgoed dat Joep het nog niet mag.. 
Ook leg je als mensen gek kijken naar Joep uit dat hij een slangetje heeft voor zn eten omdat hij het zelf niet zo goed kan! Zo lief van je!

Je wil erg graag naar school maar daar zul je echt nog even op moeten wachten.

 

Dank je wel lieve Bram voor alle liefde die je me elke dag geeft! Ik ben zo ontzettend trots op je!

 

Ik hou ontzettend veel van je!

 

Kusjes je mama!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Yvonne
4 jaar geleden

Wat een ontroerende brief aan jullie Bram en de liefde voor je kinderen sraalt er vanaf. Ik vind je een SUPERMAMMA. ????