Home » Blogs » Brief aan de neonatologen!

Brief aan de neonatologen!

Gepubliceerd op 21 april 2016 08:00

Lieve Dokter de Boode en Dokter Hogeveen, 

Mag ik jullie ontzettend bedanken? Bedanken voor hoe jullie gestreden hebben? Gestreden voor onze kleine man! Omdat jullie, jullie werk met zoveel passie doen is ons lieve kleine mannetje er nog! 

Wat heb ik ontzettend veel bewondering voor jullie! De gesprekken die wij hebben gehad, de eerlijkheid die jullie hebben gegeven en dat jullie ook wel eens zeiden, we weten het soms ook niet! Maar wat ben ik ontzettend dankbaar dat jullie zo ontzettend hard geknokt hebben! Geknokt zodat wij onze Joep nog bij ons hebben! Want was is het een sterk mannetje! En wat ben ik blij dat jullie ons bij de hand hebben genomen bij het begin op dit pad!

Dankzij jullie hebben wij vertrouwen gekregen, vertrouwen in Joep, vertrouwen in de medische kennis, vertrouwen in de situatie maar vooral vertrouwen in de toekomst. 

Stapje voor stapje maakte jullie ons klaar voor de stap naar een andere afdeling en uit eindelijk naar het streekziekenuis waaruit we na 2 maanden Joep mee naar huis mochten nemen!

Woorden schieten te kort als ik over jullie praat, dat klinkt misschien gek, maar ik heb jullie echt in mijn hart gesloten, ik heb ontzettend warme herinneringen aan de periode op de NICU in het radboud, en vergis je niet hoor.., want het was zwaar hoor! heel zwaar, tussen 2 kinderen in zitten niet bij allebei tegelijk kunnen zijn,. maar die persoonlijke aandacht van de artsen en de verpleegkundigen, het is me zoveel waard.. het heeft zo ontzettend veel met mij gedaan, ik heb nooit geweten dat er zulke bijzondere mensen zijn.

Lieve dokters, bedankt dat jullie zulke bijzondere mensen zijn, bedankt dat je je met hart en ziel inzet, en bedankt dat jullie voor Joep wilde zorgen, bedankt voor alle schouders die aangeboden zijn, bedankt voor het vertouwen in ons, bedankt voor de fijne gesprekken, bedankt dat jullie ons echt als mensen behandeld hebben en niet als nummer, maar boven al bedankt dat wij nog elke dag van Joep mogen genieten!

Lieve dokter Hogeveen, afgelopen december, toen Joep in het Radboud lag en u met de krukken voorbij kwam, ons meteen herkende en alleen maar zei: ooh nee het zal toch niet.. je heb ons toen zo ontzettend geraakt, u heeft ons weer laten zien dat je echt heel veel geeft om de patienten en dat we niet zomaar een nummer zijn.., dank u hier voor! wat bent u een prachtige vrouw! En wat ben ik dankbaar dat ik u heb mogen leren kennen!

 

Bedankt voor alles,

 

Liefs, Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Judith
4 jaar geleden

Jeetje, wat kun je dat goed verwoorden. En wat is er veel veranderd de laatste jaren. Vroeger ( ik praat over 35 jaar geleden ) waren er natuurlijk ook wel artsen die wat meer betrokken waren, maar het merendeel was afstandelijk en zakelijk. Mooi dat er zo met jullie meegeleefd wordt, dat verdienen jullie. ??