Home » Blogs » Vraag en antwoord blog!

Vraag en antwoord blog!

Gepubliceerd op 19 april 2016 08:00

Enkele dagen geleden stelde ik de vraag wat jullie van mij wilde weten en hier zou ik een blogje over schrijven nou hier is ie;

Aimee; Als je van te voren wist dat Joep zo ziek zou zijn had je dan de zwangerschap afgebroken?
Pittige vraag om mee te beginnen, maar nee ik zou de zwangerschap niet hebben afgebroken, omdat ik van mening ben dat je nooit weet wat een kindje allemaal gaat kunnen. Het blijft afwachten om te zien wat Joep in de toekomst allemaal zal kunnen, maar we gaan van het meest positieve uit!

Sanne; Je heb ooit verteld dat je graag 3 kindjes zou willen, zou je dat nu nog willen en waarom wel of niet?
Haha, grappig dat je dat onthouden hebt van onze schooltijd! Ik zou inderdaad altijd graag 3 kindjes gehad willen hebben omdat ik altijd dacht dat de 3de een meisje zou worden, maar nu weet ik het niet.. we hebben het niet uitgesloten dat er een 3de komt, maar zijn er nu ook totaal niet mee bezig.. Eerst maar even kijken hoe Joep het gaat doen.. Het lijkt me wel heel leuk voor Bram om een gezond broertje of zusje te hebben waar hij echt mee kan ravotten omdat we natuurlijk niet weten inhoeverre Joep dat later kan vanwege zn beperkingen.

Debby; Wat is je ultieme wens op het moment?
Wat een leuke vraag, mijn ultieme wens is vooral dat mijn kinderen gelukkig zijn en worden in wat ze doen! 

Yvette; Het afgelopen jaar heeft je leven aardig op zn kop gestaan, wat is het ergste wat je heb mee gemaakt?
Het ergste vond ik de gesprekken in het begin met de artsen dat we niet wisten of Joep ooit mee naar huis zou komen.., de artsen hebben zich ontzettend hard ingezet voor onze kleine man en ik ben ze daar zo dankbaar voor!

Linda; Wat is je mooiste herinnering van het afgelopen jaar? en is je leven erg veranderd?

Mijn mooiste herinnering is de dag dat ik eindelijk met mn 2 zoons naar huis mocht, en mn moeder naast me in de auto naar huis reed met 2 kindjes achter in.

Mijn leven is best erg veranderd, van iemand die zich met hart en ziel inzette voor de zorg voor andere naar iemand die vooral thuis veel zorgt, voor de kindjes en de extra zorgen rondom Joep. Van ziekenhuis naar ziekenhuis afspraak gaan, en het gastouder worden! waar ik ontzettend van geniet. ja het leven is flink veranderd, maar ik doe het met veel liefde! Want elke dag die ik voor de jongens mag zorgen is er 1 en Bram en Joep zijn uit eindelijk t aller belangrijkste in mn leven!

 

Bedankt voor jullie vragen!

 

Liefs, Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Marijke
4 jaar geleden

Lieve San wat je jou gevoelens weer prachtig verwoordt !! Ben trots op jou !! ??