Home » Blogs » gesprek gehad CJG

gesprek gehad CJG

Gepubliceerd op 8 april 2016 08:00

We hebben de gemeente aangeschreven om iets meer "hulp" te krijgen want voor veel dingen sta je alleen, en dat is over het algemeen niet erg maar het is wel heel fijn dat we Bram ook de aandacht geven die hij nodig heeft, dus soms betekend dat even alleen met Bram oppad gaan, en voor ons is dat helaas iets lastiger dan als je twee gezonde kindjes heb, omdat Joep vaak medische zorg nodig heeft.

 

Binnen 2 weken nadat we de gemeente hadden aangeschreven zaten er twee mensen van Jeugdzorg bij ons op de bank on onze casus te leren kennen en om samen met ons de juiste zorgvraag te formuleren.. Heel fijn er werd ook echt mee gedacht!

De dame en heer vertelde dat jonge kindjes ip minder kans hebben op een PGB, omdat je de eerste jaren altijd 24 uur perdag zorg nodig hebt voor baby'tjes en kleine kindjes, maar opzich waren we daar ook niet op uit. Wij vinden het vooral heel belangrijk dat Joep confort hebt, met confort gebadderd wordt en op een voor Joep prettige manier naar buiten kunnen gaan. Ook vinden wij het erg belangrijk dat als wij met Bram afspraken hebben of dat als we met Bram even iets leuks willen doen dat iemand de zorg voor Joep even over zou kunnen nemen.

Dus gaan ze binnen  het team bespreken welke verpleegkundigen het beste bij ons passen, en wij mogen dan een selectie maken over wie wij zouden willen hebben als vaste oppas voor Joep voor als wij even iets anders moeten/willen doen met Bram.

 

Ook hebben we het gehad over aanpassingen voor in het huis, Joep zal waarschijnlijk een douchebrancard krijgen voor boven het bad zodat we hem zo confortabel en veilig mogelijk kunnen badderen,.. (erg fijn als je kind gemiddeld 3 keer per dag spuugt). 

Ook zullen we waarschijnlijk een aangepaste kinderwagen krijgen om Joep zo confortabel mogelijk mee naar buiten te nemen..

We krijgen binnenkort de mensen van het WMO, over de vloer en die gaan dan dingen aanvragen, het is al heel fijn dat verschillende teams ons willen ondersteunen met de aanvragen. we willen niet veel, alleen maar confort voor Joep om de zorg zo goed mogelijk te houden en alles voor Joep zo goed mogelijk te regelen! wij gaan er samen voor knokken dat Joep krijgt wat hij nodig heeft!

 

Liefs, Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.