Home » Blogs » Hoe gaat het met het gastouder zijn?

Hoe gaat het met het gastouder zijn?

Gepubliceerd op 7 april 2016 08:00

Het Gastouder zijn is echt een hele goede keuze geweest, zo goed dat ik dinsdag nog 2 koppelingsgesprekken heb gehad en nu eigenlijk vol zit!

ik heb een ontzettend leuke groep met kinderen waar we ontzettend leuke dingen mee doen, speeltuinen afgaan, knutselen en vooral heel veel plezier, we staan regelmatig te dansen in de woonkamer! Ontzettend fijn dat de ouders hun vertrouwen in mij hebben en ze hun kindjes bij ons durven te brengen.

 

ook merk ik dat mn sociale kring door het gastouder zijn groter wordt en daar geniet ik erg van, tijdens wandelingen kom ik regelmatig ouders of bekenden tegen en dat is erg leuk!

het bevalt me ontzettend goed omdat ik nu zelf altijd voor mn kinderen kan zorgen en ik merk dat dat voor allebei erg fijn is.

Liefs, Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.