Home » Blogs » Weekje thuis!

Weekje thuis!

Gepubliceerd op 26 februari 2016 12:00

Inmiddels alweer een week thuis hoe gaat t nu?

Ja Joep is alweer een weekje thuis uit het ziekenhuis.. En de week ziekenhuis heeft hem zichtbaar goed gedaan.. Hij lijkt zich een stuk beter te voelen dan voor de opname en we zien duidelijk dat hij zich weer gaat ontwikkelen.. Hij draaide gisteren avond zelfs vanaf zijn rug naar zijn zij!! Knap he! Ik stond echt even met verbazing te kijken! Wat ben ik toch trots op die kleine man.. En wat doet hij het toch goed!

Als mensen vragen hoe het gaat met Joep dan antwoord ik vaak; hij doet z'n best.. Ik weet dat het vaag klinkt maar hij doet ook echt zijn best.. Ik kan niet altijd zeggen dat het goed gaat.. Omdat om twee weken in he ziekenhuis liggen is niet de bedoeling.. Maar hij doet z'n best op zijn manier soms met een beetje extra hulp en soms een periode dat hij zich goed ontwikkeld! Al met al mogen we niet klagen want... Hij doet z'n best ?..

WE hebben een super mooie deken mogen ontvangen van de stichting hartendekens, deze stichting maakt dekens voor kindjes die ziek zijn, in het ziekenhuis liggen, of waarvan een van de ouders is overleden.. Erg bijzonder dat we zulke kadotjes mogen ontvangen.

image-17.jpeg

We komen steeds wat verder in het peg sonde traject en 4 maart hebben we hier een gesprekje over.. En kijken of we de doorverwijzing krijgen voor de operatie in het Radboud of in de gelderse vallei.. We verwachten het Radboud vanwege alle extra dingen waar ze op moeten letten..

Bram is ook helemaal in z'n nopjes.. Hij doet het super goed met zindelijk zijn.. En kreeg als kadotje "miniloco" iets waar hij duidelijk een nieuwe uitdaging in ziet en hij is hier dan ook graag mee bezig.. Soms met wat hulp.. En soms helemaal alleen! Wat doet die kanjer het toch ontzettend goed!

image-16.jpeg

Ik ben zo ontzettend trots op mijn mannen!

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.