Home » Blogs » Ken je dat verhaal van het kastje en de muur?!

Ken je dat verhaal van het kastje en de muur?!

Gepubliceerd op 26 februari 2016 06:00

Ken jij dat verhaal over dat kastje en de muur?

Nou ik wel tegenwoordig.. Wij zitten in het traject om een "pgb" aan te vragen voor Joep.. Naja in het traject dat klinkt wel heel voorspoedig.. We zitten in het traject "wie gaat het aanvragen.." En dat is makkelijker gezegd dan gedaan.. De maatschappelijk werkster weet niet hoe het aan te vragen en de verpleegkundige wijst naar de verkeerskundige dus al met al.. Komen we zo niet heel ver.. Helaas.. We schieten daar dus niet veel mee op.. Nu hebben we wel wat websites gevonden waar we wellicht verder mee komen.. Tenminste dat hopen we.. En dan is het nog de vraag of we iets toegewezen krijgen.. Het zou voor ons ontzettend fijn zijn.. Omdat we veel hebben "moeten inleveren". En veel instanties zeggen; baby's hebben veel aandacht en tijd nodig.. Ja dat klopt en dat weten we maar niet elke baby heeft veel medicatie, een neus maag sonde, fysio therapie, 4 operaties gehad en ga maar door..

Gelukkig gaat de verwijzing naar de ergotherapeut wel snel, sterker nog we mochten 10 maart al komen.. Omdat we dan op vakantie zijn gaan we een weekje later.. Hopelijk wordt de aangepaste stoel snel aangevraagd en nog sneller geleverd..
Het zou zo fijn zijn als Joep meer kan "mee draaien" in ons gezinsleven.. Dat hij tijdens het eten ook aan tafel kan zitten. Het zijn de kleine dingen die het doen.. Maar dat worden we "meer een gezin" omdat we meer met elkaar kunnen delen..

We gaan afwachten op de stoel.. Ook wachten we nog op bartimeus.. Je weet wel voor het onderzoek van zijn zicht.. We willen graag weten wat hij ziet.. En hem hier helpen om het meer te ontwikkelen en hoe we hem kunnen stimuleren.

We wachten het af..

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

anouk
4 jaar geleden

Hoi
Ik lees al een tijdje mee .
Nu lees ik dat jullie niet goed uit het ogb komen. Als je niemand hebt die je kan helpen wil ik je wel daarbij helpen. Heb al vele malen pgb aangevraagd.

Groetjes Anouk