Home » Blogs » ziekenhuis update

ziekenhuis update

Gepubliceerd op 17 februari 2016 13:13

Zoals je weet zitten we weer met Joep in het ziekenhuis.. en verkoudheid die zorgt dat Joep flink benauwd is en continu aan de zuurstof ligt.. als hij zn neusbrilletje er even uittrekt merk je direct dat hij zakt kwa zuurstof in zijn bloed.. eerst maar even opknappen en dan de zuurstof eraf!

 joep-2.jpg

Het spugen gaat de ene keer beter dan de andere keer.. net een fles van 130 in laten lopen op een uur en spuug vrij maar vanochtend ging het niet zo lekker helaas. Toen spuugde hij alles er meteen weer uit.. het is even zoeken om de juiste weg te vinden met hem..

vanmiddag hebben we een gesprek over aanvrag van PGB.. dit houd in dat wij mensen kunnen inhuren zodat ik ook eens wat leuks met Bram kan doen.. hij heeft ook zijn aandacht nodig en ik merk aan me zelf dat ik de momentjes met Bram begin te missen.. Bram moet te vaak een stapje opzij doen.. al is het maar 1 ochtendje in de week.. echt even alleen mama en Bram.

 

Ik ben heel benieuwd naar het gesprek..

Verder heb ik vanochtend zelf de sonde terug geplaatst bij Joep onder begeleiding van de verpleegkundige maar het ging goed.., wel spannend natuurlijk. maar ik mag niet klagen over hoe het ging..,

ook is Joep vanochtend weer lekker in het badje geweest even lekker opgefrist na alle dagen vol met spugen.

Papa en Bram zijn lekker naar het krijspaleis even lekker samen ravotten en aandacht aan Bram geven..,

 schatkids.jpg

Vanochtend heel erg gezellig bezoek van Wendy gehad, alleen een beetje jammer dat ze iedereen van het werk hield ;-). Wendy werkte vroeger op deze afdelig.

we hebben gezellig gekletst en was even een goede afleiding. 

Liefs Sandra

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

kim van der weide
4 jaar geleden

Wat heb ik een respect voor jullie.. echt petje af

Yvonne
4 jaar geleden

Blijf jullie volgen en op afstand mee leven. Meer kunnen we niet doen dan een kaarsje branden voor Joep en jullie heel veel sterkte wensen. En net zoals de vorige keren kunnen we voor jullie hopen dat Joep weer gauw thuis is en het gezinnetje weer compleet. Dikke kus vanuit Uithoorn.