Home » Blogs » Hoe gaat t nu?

Hoe gaat t nu?

Gepubliceerd op 8 februari 2016 10:52

Inmiddels alweer een weekje thuis en hoe gaat t nu?
Het haat met Joep erg goed! Joep doet z'n best.. Hij spuugt een stuk minder en gelukkig ook niet meer benauwd. Wat was dat eng zeg! Zo benauwd als dat hij was..
We zijn blij dat hij het weer goed doet en dag hij weer lekker bij ons thuis is!

Met Bram gaat het ook goed.. We zijn afgelopen vrijdag op een basisschool voor hem wezen kijken en Bram mocht meteen mee doen met de klas.. Hij vond het erg leuk en de school gaf ons een goed gevoel, we gaan nog kijken bij een andere school.. Maar hebben al een lichte voorkeur!

Met mij gaat t ook goed! Ik heb vrijdag avond een heerlijke meiden avond gehad en geniet erg van mijn groeiende vriendenkring hier in het veen.. Het weekend was pure ontspanning.

Ook met mano gaat het goed! Hij is bezig met de zolder aanpakken de boel witten en er een klein kantoortje te maken.. Zodat we beide ook wat meer boven kunnen werken.. Erg fijn!

Deze week hebben we een afspraak staan bij de revalidatie arts staan.. Wat ik eigenlijk wel heel spannend vind weet niet helemaal wat ik er van moet verwachten en of we veel aanpassingen nodig zullen hebben..

Ook heb ik deze week m'n doos voor de "Mamaswap" binnen gekregen.. Dit is een doos vol met kadotjes die ik mag openen op Valentijnsdag.. (Geduld...) ook heb ik een doos vol met leuke Dingen naar een andere moeder gestuurd.. En zo deden er aardig wat mama's mee.. Leuk idee en ben erg benieuwd naar mijn inhoud!

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Yvonne
4 jaar geleden

Fijn dat het nu lekker gaat met jullie alle vier.

Corrie
4 jaar geleden

Lieve Sandra wat moeten jullie veel meemaken ,heel veel sterkte met alles
Ik vind het knap hoe je alles doet???☯