Home » Blogs » Opnieuw ziekenhuis opname

Opnieuw ziekenhuis opname

Gepubliceerd op 27 januari 2016 22:51

Daar zitten we weer.. In het ziekenhuis.. Zelfde afdeling.. Andere kamer.. Joep is de afgelopen dagen flink achteruit gegaan.. Joep spuugde steeds meer, steeds minder natte luiers en steeds meer huilen en steeds meer benauwd.. Wat was het naar om te zien hoe hij vandaag was.. Dus hebben we om 12.00 het ziekenhuis gebeld dat we ons zorgen maakte.. Rond half 4 terug gebeld dat we mochten komen. En omdat ik een gastkindje had en mijn lieve mama inmiddels naar ons toe was gekomen is Joep samen met papa en oma naar het ziekenhuis gegaan.. Ik bleef bij Bram en mijn gastkindje.

Joep werd vrij snel doorverwezen naar de spoed eisende hulp omdat hij blauw zag omdat hij zo ontzettend benauwd was.. Daan aan de zuurstof ging het gelukkig snel weer wat beter.. Oma en papa waren flink geschrokken.. Rond 7 uur mochten we naar de kinder afdeling en is Joep aangesloten op een neusbrilletje voor extra zuurstof en op infuus omdat Joep flink vocht te kort heeft.. En dat met zijn nier problemen.. Niet goed dus.. Tot op heden heeft Joep vandaag pas 1 natte luier gehad.. Niet best.

Ik hoop ontzettend dat ons mannetje snel opknapt.. Al heeft Hij een flinke jas uitgetrokken.. Sinds zondag is hij 500 gram afgevallen..

Ik hoop dat Joep zo z'n rust vind zodat ik ook even kan slapen.. Sinds zondag amper geslapen.. Dus ben er wel aan toe..

Slaap lekker!
Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Judith
4 jaar geleden

Lieve San en Mano, ik hoop dat Joep snel opknapt en dat jullie vannacht kunnen slapen. Wat sneu voor Joep dat het zo moeilijk gaat. Die moeder van jou is onbetaalbaar. Hou je haaks! Dikke knuffel allemaal.

Nicole
4 jaar geleden

Ah nee wat rot :-( Heel veel sterkte!

Nicole
4 jaar geleden

Hoi het is hele maal niet erg dat je zo over de zuster praat. Ik heb heel veel zusters gehad bij rosanne die net zo waren en die zusters krijg je erg vaak. Veel sterkte maar met joep hoop dat ie snel op knapt.ik weet hoe je je voelt met een zorgen kindje.

MamavanElara
4 jaar geleden

Jeetje. Ook hier geschrokken. En over die zusters, je merkt precies wie er met passie werkt en wie niet.

Heel veel sterkte lieverd.

Yvonne
4 jaar geleden

?Sandra, overbodig te zeggen dat ik met jullie mee leef. Vind het allemaal zo rot voor de kleine Joep, maar vooral ook voor jullie. Je moet dit met lede ogen aankijken, hoe de kleine vecht en zich zo beroerd voelt. Maar als moeder zijnde mag je gerust daar met je vuist op tafel slaan hoor. Het is jouw kind en als jij wat wil weten of een kreet om hulp vraagt, hebben ze zich maar naar jou te richten. Vraag eens aan ze hoe ze zouden reageren als het hun kind betrof en zij uren achter elkaar hoort..."we kijken het nog even aan" Hoop wel dat je ondanks alles vannacht even kunt slapen en wens je verder alle sterkte en een dikke pakkerd van deze kant toe. Zal aan jullie denken. ???