Home » Blogs » van alles

van alles

Gepubliceerd op 20 januari 2016 21:17

Zoals jullie misschien wel weten ben ik actief met mijn achterbuuf bezig met het organiseren van het mamacafe bij ons in de buurt. Elke week een gezellige bijeenkomst van moeders en oma's met kindjes. elke week is er een goede animo en is erg leuk.. nieuwe contacten opdoen, ervaringen uitwisselen en kletsen.. vooral veel kletsen terwijl de kindjes aan het spelen zijn. Een top combinatie!

Ik merk doordat ik via het mamacafe mensen leer kennen ik me zelf zekerder ga voelen en ik me steeds wat meer thuis ga voelen binnen de woonplaats. Ik kom steeds vaker bekenden tegen op straat en dat is fijn!

 

Ook heb ik deze week een workshop gehad van een gastouder bureau waar ik bij aangesloten ben.., ik vond het een erg gezellige avond en ben zelfs wezen carpoolen! leuk om een kennissenkring om je heen op te bouwen.. 

 

Ik merk aan me zelf dat ik me er prettiger bij ga voelen met alle onbekende en nieuwe contacten, je gaat samen een deel van je leven maken en dat is fijn! samen met nieuwe mensen nieuwe herinneringen maken en nieuwe plannen smeden! en wat geniet ik ervan! ik krijg weer zelf vertrouwen en zie de toekomst rose kleurig.

 

Ook wil ik even zeggen dat ik ontzettend blij ben met onze lieve buurtjes.. het zijn de kleine dingen die het doen zullen we maar zeggen! bedankt!

 

tuurlijk ben ik iedereen waar ik vroeger veel mee omging zeker niet vergeten.. Alleen door de reisafstanden gaat het afspreken vaak gewoon wat minder makkelijk.., ik kan Joep het niet altijd "aandoen" om voor een bakkie koffie een uur in de auto te zitten..

ik zie jullie misschien wat minder.., maar dat betekend zeker niet dat ik jullie vergeten ben..

bedankt voor al jullie onvoorwaardelijke steun..

Bedankt lieve vrienden en familie!

 

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.