Home » Blogs » Wegen & groot compliment

Wegen & groot compliment

Gepubliceerd op 17 januari 2016 09:48

We hadden van uit het radboud de opdracht mee gekregen om Joep elke week te wegen en bij te houden of Joep goed groeit of dat we wellicht op andere voeding over moesten gaan.

Maar gelukkig groeit Joep elke week goed en zien we echt dat hij groeit en zwaarder wordt, bij toeval zei de poli verpleegkundige dat ze net een afspraak had gepland dat de arts mij maandag zou bellen om te vragen hoe het gaat met Joep. En omdat wij toch op de poli waren belde ze de arts even om te kijken of de arts meer gegevens nodig had.

De arts hoorde dat wij aanwezig waren en vond het prettiger om ons even te spreken, ze was erg benieuwd naar hoe de operatie was gegaan en hoe het nu met Joep gaat. Ook stond binnen enkele tellen de fysio van het ziekenhuis voor ons neus en de verpleegkundige Saskia van het couveuse nazorg bureau. Erg fijn dat ze alles meteen bij elkaar roepen en Joep even nakijken!

 

De arts was tevreden over de groei van Joep en ze heeft besloten dat wij pas half februari Joep weer hoeven te wegen.

GroeiJoep.png

 

Ook vroeg de arts hoe het ging met mijn gastouder opvang en dat zij wellicht een kindje voor mij hebben! een groter compliment kan je niet krijgen als de arts aan je denkt!

Ik vind het ontzettend fijn dat de arts dit vertrouwen in mij heeft. ik heb mijn gegevens achter gelaten en nu wachten of we reactie krijgen van de ouders van het kindje!

 

image11.jpg

Stiekem lachen :)

 

Bram is met opa en papa naar de Eekhoeve geweest en heeft daar ontzettend genoten van de lammetjes en de diertjes.

Ook heeft hij lekker een ijsje gegeten. Wat is het toch ontzettend fijn om lieve mensen om je heen te hebben!

 

Lammetje.jpg

Lammetjes

 

Bram de dierenvriend

Diertjeaaien.jpg

 

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Mariƫtte en Eric
4 jaar geleden

Hoi Sandra, wat ziet je blog er mooi uit! Fijn dat Joep weer wat is aangekomen, en veel succes met het gastouderschap!