Home » Blogs » Brief aan Bram

Brief aan Bram

Gepubliceerd op 14 januari 2016 13:37

Lieve Bram,

Wat is jou leventje het afgelopen jaar veranderd.. 2 verhuizingen vanaf het plein naar de dissel en vanaf de dissel naar ons nieuwe huis.. Een super mooie kamer heb je gekregen en je bent blij met de tuin.. In de regen speel je ook lekker buiten. Je bent een echt buitenkind! Ik kan er ontzettend van genieten als je lekker in de plassen stampt of als je stiekem boos wordt omdat mama nog niet klaar is om naar buiten te gaan.

Ook ben je afgelopen jaar grote broer geworden.. Iets waar we heel erg naar uit keken. Je gaf mama's buik vaak kusjes en vond dat het tijd werd dat "poep" kwam.. Poep zo noemde je je broertje.. Je had moeite met het uitspreken van de J..

Wat deed jij het ontzettend goed toen na de geboorte van Joep het er allemaal even wat anders uit zag dan we gepland hadden.. Jou papa en mama waren opeens veel in het ziekenhuis en jij mocht er niet bij.. Kindjes onder de 3 die nog een waterpokken hebben gehad.. Mogen niet op de nicu (baby-ic) komen.. Dus was jij veel bij opa's en oma's!
Je genoot er ontzettend van en je kreeg daardoor hopelijk minder mee van het verdriet wat papa en mama hadden.. We vonden het zo moeilijk om te moeten kiezen bij welk kindje we zouden zijn... Want jullie betekenen allebei zo veel voor ons! Maar ventje wat heb jij je overal goed door heen gebokst! Wauw! Zo trots! Als mama dan een keer verdrietig was dan kwam je extra vaak knuffelen..

Ik had het voor jou graag anders gezien lieve Bram, dat je een gezond broertje kreeg waar je meteen bij mocht zijn! En dat we meteen het vrolijke gezinnetje waren.. Maar helaas.. Dat is niet zo.

Papa en mama genieten nu extra van de momenten die we samen zijn.. En dat doet ons allemaal zichtbaar goed!

Ik hoop lieve Bram dat jou verdere jeugd onbezorgd wordt en mama zal daar alles aan proberen te toen!

Ik hou van je kleine stinkerd.

Kusje je mama!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Yvonne
4 jaar geleden

Heel ontroerend geschreven, wat ben jij een lieve mamma. Jij mag trots op je jongens zijn, maar zij zeker evenveel op jou en ook op Mano. Kanjers zijn jullie, alle vier. Dikke knuffel.

Patricia goedegebuure
4 jaar geleden

Kreeg even een traantje na het lezen van deze mooie blog.. wat ben jij een sterke mooie lieve mama.. wat doe je het toch mooi allemaal?