Home » Blogs » Mijn eerste week als gastouder

Mijn eerste week als gastouder

Gepubliceerd op 10 januari 2016 14:00

 


De eerste week zit er op.. En het is goed bevallen.. Ik heb de omslag gemaakt om zelf meer bij de jongens te kunnen zijn. Ik vind het moeilijk om Joep bij andere mensen achter te laten.. En ik vind dat Bram ook meer aandacht van ons mag hebben.. Dus is het fijn dat ik deze omslag kan maken. Ik heb erg genoten van de eerste week en het was erg gezellig! Bram en Joep deden het erg goed met de andere kindjes! Ik heb vandaag een ochtendje in de zorg gewerkt.. Gewoon omdat ik nog altijd van de zorg hou! Even mijn aandacht geven aan mensen die zorg behoevend zijn en niet meer thuis kunnen wonen. Ik zie uit naar mijn volgende werk week. Deze week heb ik maandag dinsdag en woensdag gastkindjes en daarna extra lang weekend.
Mano is nu een tweeling kinderwagen aan het ophalen dus ik kan straks ook weer lekker naar buiten. Fijn! Niet meer altijd hoeven te dragen bij het naar buiten gaan!
Dus mocht het deze week gaan sneeuwen wat ze voorspelt hebben kunnen we lekker winterwonderland verkennen! Ik Zie er naar uit!

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.