Home » Blogs » Bijbloggen #2

Bijbloggen #2

Gepubliceerd op 5 januari 2016 11:16

Tijd om weer bij te bloggen en te vertellen hoe het met ons gaat!


Inmiddels zitten we alweer in januari en is het tijd om even bij te bloggen..
We zitten gelukkig weer in een wat rustiger vaarwater en dat bevalt ons wel.. We zien dat Joep groeit op de sonde en dat geeft een fijn gevoel! Joep doet het goed! Ook staan we soms te kijken van de hoeveelheid volle luiers dat Joep nu produceert.. Vergeleken met voorheen.. Voor de operatie is het verschil aanzienlijk! We merken dat zijn lichaampje het steeds wat beter gaat doen! Ookal is het met hulp! Hij heeft dat nodig en dat is goed!

Bram doet het super! Hij is zich ontzettend aan het ontwikkelen en daar zijn we blij mee! Hij zing steeds meer mee met liedjes! Hij vraagt ook steeds vaker om een liedje en dan zingt hij uit volle borst mee! Super leuk!

Papa is na 4 weken verlof gisteren weer aan het werk gegaan. Het verlof heeft hem goed gedaan! Hij was hier echt even aan toe en kan nu met frisse zin aan het nieuwe jaar beginnen en de uitdagingen die op het pad komen aanpakken!

Met mij gaat het ook goed! Ik ben sinds gisteren officieel gastouder en heb nu 3 officiële kindjes! Ik kan dus vaker bij Joep blijven wat me een ontzettend fijn gevoel geeft. Ik hoef mijn kindjes niet steeds weg te brengen en ik kan zelf voor ze zorgen! Het Gastouderen heeft me rust gegeven.. Iets wat ik echt even nodig had! Ik hoef me geen zorgen te maken om de jongens als ik aan het werk ben want ik ben bij hun aan het werk!

Deze week ga ik weer met Joep naar het ziekenhuis om te wegen en dan hebben we pas de 22ste een afspraak in hey ziekenhuis bij de neuroloog om te kijken hoe het gaat met het afbouwen van de epileptie medicatie.. Spannend! Maar in onze ogen gaat het goed!

Ik ga nu snel stoppen want ik hoor een kindje wakker worden.

Liefs, Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Yvonne
4 jaar geleden

Fijn voor jullie alle vier dat het nu zo lekker gaat. Jullie hebben dat verdiend. Vind de nieuwe log er heel mooi uitzien en ik blijf je volgen. Dikke knuffel voor Bram en Joep. Zie ze straks weer graag op de camping. ???