Home » Blogs » 2016.. Het jaar voor verandering

2016.. Het jaar voor verandering

Gepubliceerd op 4 januari 2016 18:54

2016.. Het jaar waarin ik wil ga veranderen.. Nee ik wil het niet ik ga veranderen.. Dat klinkt beter!

Ik wil een gezondere levensstijl erop na gaan houden.. En helaas zijn hier ook niet altijd alle pogingen gelukt.. Maar nu ben ik er echt klaar mee!

Ik heb mijn grote voorbeeld in z’n bedje liggen hij moet zo ontzettend vechten om hier te mogen zijn.. En dan zit ik alleen maar ongezond te doen?! Niet bepaald het beste voorbeeld denk ik zo! Ik zal gerust nog best vaak terug vallen in oude gewoontes.. Omdat het soms makkelijker zal zijn.. Maar ik wil dan meteen de volgende dag de goede daad weer oppakken.

Ook is mijn voornemen voor het nieuwe jaar: minder ziekenhuis, meer genieten. Ik heb dit jaar sinds Joep zn geboorte veel van ziekenhuis afspraak naar ziekenhuis afspraak geleefd en dat wil ik niet meer. Ik wil meer gaan genieten van alles tussen de afspraken. Ook hoop ik dat Joep volgend jaar niet zo veel in t ziekenhuis zal liggen, maar dat blijft afwachten.

Verder hoop ik dit jaar weer wat vaker naar mn lieve vrienden te kunnen & durven gaan.., soms is dat een opgave met Joep voor als hij een mindere dag heeft.

Ik ga meer genieten van alles wat me lief is.

en wat zijn jou voornemens?

Liefs Sandra!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.