Home » Blogs » Kerst

Kerst

Gepubliceerd op 4 januari 2016 18:54

De kerstdagen zijn weer voorbij en wat hebben wij hier van genoten, een aantal dagen van samen zijn met familie. Wij hadden alleen niet echt het “kerst gevoel”. we zaten nog in de extra zorgen modus omdat het toch allemaal spannend is met de sonde pomp alhoewel het erg goed gaat hoor!

Ook 10+ graden is niet bevorderlijk voor het kerstgevoel. Ik wil zo graag een witte kerst. Maar we hebben heerlijk genoten.

 

1ste kerstdag waren mijn ouders en schoonouders hier, een gezellige avond met lekker eten stond op de planning. En dat is gelukt, een rustige gezellige avond. Erg fijn voor Joep dat hij gewoon lekker in zijn eigen omgeving was.

2de kerstdag waren we bij mijn schoonouders. Een middag van een gezellig spelletje en savonds lekker chinees gegeten, makkelijk maar lekker!

Gisteren zijn we als afsluiter lekker naar ouwe hands geweest. Wat deden de jongens het goed. Joep heeft voor het eerst de hele dag niet gespuugd en Bram keek zijn ogen uit!

Het was een gezellige dag, maar nu ben ik ook wel weer toe aan het “normale leven”.

Van de week nog gezellig oud en nieuw vieren met onze lieve vrienden Jeroen en Marjolein en de “familie borrel”in hoofddorp en dan gaan we er een mooi 2016 van maken met in onze planning minder ziekenhuis opnames als in 2015.

Ook wil ik me in het nieuwe jaar weer wat meer gaan richten op het plannen van onze bruiloft.., want stiekem begint het nu het beter met Joep gaat toch wel weer te kriebelen.

 

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.