Home » Blogs » Joep radboud #7

Joep radboud #7

Gepubliceerd op 4 januari 2016 18:51

En weer een dag voorbij in t radboud, een gezellige dag maar ook een moeilijke dag want we hebben de sonde terug laten plaatsen.. Het is nou eenmaal het beste voor Joep. 

We kregen bezoek van Eveline en Esmé! Even wat anders even eruit even horen wat er in de omgeving gebeurd is. Leuk dat jullie er even waren!

Vanacht heeft Joep z’n infuusje eruit getrokken.. Waardoor hij te weinig vocht binnen kreeg. Het is belangrijk dat Joep 900cc vocht/voeding binnen krijgt vanwege de operatie. Hier komt hij met z’n drinken bij lange na niet aan. Dus…

Heeft Joep z’n sonde terug gekregen.. 

Wij hebben het gisteren zelf aangeven bij de zorg dat het ons beter leek.. De verpleegkundige was het met ons eens en vond het knap dat we er zelf mee kwamen. En we niet in de ontkenning zitten. Joep heeft hulp nodig en dat pakken we op, hij red het nu simpelweg niet in z’n eentje.. 

Het voelt voor ondanks falen maar zo als Kim de mama van mooie Elara* zei; het is geen stap achteruit, het is een hulpmiddel om stappen vooruit te gaan. Aan deze gedachten houd ik me dan ook maar vast! 

  
  
Liefs Sandra 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.