Home » Blogs » radboud dag #2

radboud dag #2

Gepubliceerd op 4 januari 2016 18:46

Zoals jullie inmiddels wel weten is Joep geopereerd. De operatie was goed gegaan Joep was op woensdag rond 9.15 opgehaald voor ok, ik ben meegegaan de ok ruimte in heb gezien hoe ze Joep inslaap brachten, hij viel rustig zingend in slaap zoals hij dat thuis ook altijd doet.
Rond kwart voor 2 werden we geroepen door de uroloog om de operatie te bespreken, de operatie was goed gegaan alleen kwamen ze tijdens de operatie meer vernauwingen tegen die ze meteen wilde verhelpen daardoor duurde de operatie langer dan ze gedacht hadden.

 


Papa mocht naar de uitslaap(verkoever) kamer om Joep op te halen, Joep had even moeite met wakker worden waardoor ik 2 uur heb moeten wachten om Joep te zien. Gelukkig heeft mano wel foto’s naar mij gestuurd. Ik had zelfs met een slapende Joep gefacetimed! Wat is de techniek toch ontzettend fijn op zulke momenten! Rond 4 uur ging Joep weer terug naar z’n kamertje.Joep heeft t super goed gedaan.
Ook Bram vermaakt zich prima bij oma! Wij missen hem ontzettend! Bram heeft met nono kerstballen versiert en met opa de kerstboom opgetuigd. Hij is helemaal in z’n nopjes. Wij zijn blij dat hij zo weinig mogelijk mee krijgt van alles rondom Joep.


  
Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.