Home » Blogs » Radboud dag #1

Radboud dag #1

Gepubliceerd op 4 januari 2016 18:45

Vandaag de eerste dag in het radboud, we waren rond 11 uur op de afdeling waar we werden verwacht. Joep moest zich 24 uur van te voren melden omdat hij een vrij uitgebreid ziektebeeld heeft en verschillende artsen wilde testen of hij echt klaar is voor de operatie omdat we met z’n allen geen terugval willen door de operatie.

De uroloog is komen kijken hoe het met Joep gaat en heeft uitgelegd wat er precies gaat gebeuren en hoe Joep eruit zal zien na de operatie. Wat wij bijvoorbeeld niet wisten is dat er een catheter via z’n rug in z’n nier wordt geplaatst. Omdat de urine dan goed kan afvloeien en er geen extra schade gemaakt kan worden door de ophoging van urine. We wisten niet dat de catheter via z’n ruggetje naar buiten zou komen en hier schrokken we wel van.

Ook kwam de “algemene” kinderarts langs om even alles door te nemen en Joep te onderzoeken en ze heeft accoord gegeven voor de operatie. Erg fijn deze arts konden we al van de vorige operatie! Geeft toch een fijner gevoel dan dat iemand Joep nog helemaal niet kent.

 

Ook zijn regelmatig zijn controles gedaan, de zusters komen regelmatig binnen om te vragen hoe het gaat en even een bemoedigend woordje. Erg fijn!

Ik ga rond 23.00 nog een fles geven en dan hopen we de nacht door te kunnen slapen. De verpleegkundige raad t wakker maken af omdat de kindjes al in een vreemde omgeving zijn en dan ook afwijken van hun structuur leek haar geen goed idee. De kinderen kunnen dan extra van slag raken. Als hij wakker wordt krijgt hij wel een nachtfles.


Joep zal morgen rond 9.15 opgehaald worden voor operatie en rond 13.00 zal de operatie klaar zijn, dan uiteraard nog naar de verkoeverkamer.. We zullen laten weten hoe het gaat!
Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.