Home » Blogs » Brief aan joep

Brief aan joep

Gepubliceerd op 4 januari 2016 18:44

Lieve Joep, 

Vandaag alweer 7maanden bij ons en wat voor maanden.. 5maanden nu bij ons thuis en 2 maanden in het ziekenhuis gebivakkeerd. Je bent 5 maanden thuis.. 5 mooie maanden, maar ook 5 maanden vol met zorgen. 

De 7 maanden dat je bij ons bent heb jij mijn leven zo veranderd.. In zo een positieve manier! Ik voel me zoveel rijker dan voor je geboorte. Ik besef me dat niks meer vanzelf sprekend is. Maar dat iedereen moet vechten voor zijn plekje hier op de wereld.. En jij moet er harder voor vechten elke dag, elke minuut vecht je en wat heb ik daar een bewondering voor! Jij doet het zo goed op jou manier. 

Er komt een spannende week aan maar ik weet zeker dat wij daar goed doorheen komen! 

Ik ben zo trots op je omdat jij, jij bent! Ik kan niet meer zonder jou en je lieve zorgzame broer, en jullie geweldige papa! 

Ga zo door Joep en jij komt er wel, ik zal je altijd steunen. 

Liefs je mama  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.