Home » Blogs » Nog even ontspannen

Nog even ontspannen

Gepubliceerd op 4 januari 2016 18:43

Ons mam (vind altijd zooo leuk om te zeggen) is bijna jarig en kerst is dit jaar moeilijk te combineren met wisseldienten binnen de familie dus heeft mam bedacht om nog even een weekendje weg te doen zo voor het einde van het jaar! Wat een super idee van mij mag ze elke maand dan jarig zijn! We zaten nu lekker een weekend bij landal in krachtighuizen (bij putten in de buurt). Wij waren hier echt even aantoe even ontspannen en genieten van de vrije dagen met het gezin. Wat hebben we genoten!  

 Zaterdag ochtend ben ik na de ochtend fles met deze 3 rakkers gaan wandelen even een momentje voor bezinning even alleen even ik. Even alles van de afgelopen tijd op een rijtje gezet.. Ik had het echt even nodig, genoten van het zonnetje dat ik langsaam op zag komen en de konijntjes die hupsen in het gras.

Daarna zijn wd naar park de hoge Veluwe gegaan om kerstbomen te zagen. Heerlijk de hele middag buiten geweest er was ook een super leuke kerstmarkt! Super gezellig en erg van genoten het weer deed ook leuk mee, een beetje fris maar dat mag de pret niet drukken. 

 
Joep flesje geven in de auto en even opwarmen. 

En vandaag zijn we lekker het bos ingeweest zo een 3 uur gewandeld en genoten van het samen zijn en buiten kunnen zijn! Met een gezellige gourmet hebben we heg weekend goed afgesloten.

   
 
En nu zijn we weer thuis in onze realiteit met Joep, onze lieve kleine Joep. Bram hebben we slapend achter gelaten bij mijn ouders op het vakantie park. Het is de beste keuze om Bram een paar dagen bij m’n ouders te laten vanwege de operatie.. Maar het doet pijn, verdomd vee pijn om te moeten kiezen bij wel kind je wil/kan/moet zijn. Ik hoop dat deze week snel voorbij gaat en Joep weer snel naar huis mag. Want dan kunnen en mogen we tenminste weer samen zijn 

Liefs, 

Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.